Är du säljare och vill ta nästa steg i din karriär?

Hogia Industrial Systems AB

Hogia Industrial Systems ingår i Hogia-gruppen och erbjuder ekonomi-, löne- och personalhantering för medelstora till stora företag inom branschen tillverkande industri och transport. Med våra tjänster och programvaror hjälper vi till att bygga en infrastruktur som bidrar till att skapa flöden av kunskap och information i företag och organisationer.

Om tjänsten

Vill du arbeta med nyförsäljning mot en expansiv marknad? Sitta på ett kontor med havsutsikt och härliga kollegor? Då är detta tjänsten för dig!

I rollen som försäljningschef på Hogia Industrial Systems ansvarar du för bolagets nyförsäljning. Du arbetar till stor del med egen försäljning via telefon och kundbesök, samtidigt som du strukturerar försäljningsarbetet på det sätt som passar dig bäst. I ditt arbete ingår även att jobba med säljstrategier för att skapa tillväxt. Till största del kommer du att arbeta operativt men du kommer till viss del även ha ett strategiskt ansvar samt vara ansvarig för en säljare under dig.

Du har ett resultatansvar för nyförsäljningen inom bolaget och leder den mot ett positivt resultat. Du skapar nya säljkanaler, exempelvis genom partnersamarbeten och arbetar även med kampanjer, utskick, mässor och events. Våra kunder finns i hela Sverige varför resor förekommer regelbundet (ca 2 dagar/vecka). Du kommer att rapportera till bolagschefen Jesper och får tillgång till ett stort nätverk med andra försäljningschefer och säljare inom Hogiagruppen. Vi vill att våra medarbetare ska växa och utvecklas hos oss och på sikt kommer det finnas möjligheter att axla ett ännu större ansvar inom bolaget.

Vem trivs hos oss?

För att trivas hos oss och lyckas i rollen krävs att du är utåtriktad, kreativ, orädd och har ett gott affärssinne. Vi är ett prestigelöst gäng där vi hjälper och stöttar varandra både högt och lågt.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av B2B försäljning. Kanske har du en bakgrund inom tillverkande industri eller transport, har du även arbetat med ekonomi eller HR så är detta meriterande. Du har uppvisat goda försäljningsresultat och trivs bäst ute hos kund. Vi tror att du drivs av resultat och arbetar proaktivt för att öka bolagets försäljning. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kvaliteter. Körkort är ett krav.


Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 650 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har t.ex. gemensam måndagsfrukost. På lunchen kanske du tillsammans med andra i Hogia running club springer en runda? För dig som gillar yoga så har vi ett yogapass på fredag lunch. Kanske sjunger du hellre? Hogia kören "In Voice" övar på måndag lunch. Det finns också möjlighet till friskvårdsmassage. För dig med intresse för konst så finns Hogias konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter. 

Om Hogia-Gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-02-14
Sista ansökningsdag
2018-03-18
Kontakt
Caroline Hertin, 0303-66792Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan