Vill du utbilda våra kunder inom bokslut och finansiella produkter?

Hogia Performance Management AB

Har du erfarenhet från redovisning/controlling i kombination och vill använda din kompetens för att ta nästa steg i din karriär?

Nu söker vi dig som vill arbeta med systemstöd för bokslut i ett stabilt bolag som satsar stort inför framtiden.


Du kommer att arbeta i vårt branschspecifika bolag Hogia Performance Management AB, i den del som fokuserar på finansiell rapportering. Här utvecklar, säljer, driftsätter och supporterar vi systemstöd för Bokslut, Skatt, Koncernredovisning och Controllerverktyg som Kvalitetsanalys och Beslutsstöd. Vårt uppdrag är att hjälpa våra företagskunder att arbeta effektivare med sin finansiella rapportering, framförallt på årsbasis.

Vi ser en tydlig trend på marknaden att efterfrågan på elektroniska tjänster ökar. Hogia satsar nu stort på utvecklingen av framtidens molnbaserade lösningar inom ekonomiområdet.


Om tjänsten

Vi kan erbjuda dig en spännande och varierande roll där du utbildar våra kunder men där du också är den som arbetar nära produktägaren och teamet för att utveckla våra molnbaserade produkter inom bokslut och årsredovisning. Du kommer även att vara en del i framtagandet av rutiner och processer i organisationen.

Du hanterar flera projekt samtidigt, med både nya och befintliga kunder i olika branscher. Eftersom besök hos våra kunder kommer att vara en naturlig del av ditt arbete så kommer du vid högsäsong att resa en del, för att vara mer på kontoret under merparten av året. Vi tror att den här mixen, och variationen i arbetsuppgifter, är något som du kommer att uppskatta!

Du kommer att inleda din anställning med en upplärningsperiod för att ges en god grund att stå på, och när du väl kommit in i din roll erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, samt erfarenhet inom redovisning eller revision. Du har därmed god kännedom om ekonomiflöden och bör självständigt ha skött hela processen från löpande bokföring till avstämningar, upprättande av bokslut och årsredovisning samt inkomstdeklaration.

Du är en driven och lyhörd person som har god pedagogisk förmåga, samt ett förtroendeingivande sätt. För att trivas i rollen tror vi att du är en kommunikativ person som tycker mycket om både kontakten med kunder och samarbetet med kollegorna i teamet. Du längtar efter att fortsätta utvecklas och är mån om att få ta eget ansvar.


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag.


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 36 år sedan.

Idag är vi 625 medarbetare och ska bli 700 år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram för att få en inblick i vår verksamhet.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Bland annat har vi en egen löparklubb, Hogia Running Club, en egen kör, "In Voice", och en egen konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-11-02
Sista ansökningsdag
2018-02-21
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan