Teamleader - Infrastruktur

Hogia Infrastructure Services AB

Hogia Infrastructure Services AB tar hand om dina applikationer och förenklar det administrativa arbetet ytterligare med tjänsten Hogia Cloud. Alla tjänster samlas under ett och samma tak. Hogia Infrastructure Services levererar en helhetslösning som ansvarar för IT-funktioner bl. a. backuper, installationer och uppgraderingar av våra kunders Hogia-applikationer. Allt sker givetvis med säkerheten i fokus. Tjänsten Hogia Cloud gör det möjligt för dig att arbeta från alla datorer med internetuppkoppling, oavsett Mac eller PC, närhelst på dygnet och var du än befinner dig i världen. Läs mer på: www.hogia.se/iss

Är du en ledare som vill arbeta både strategiskt och operativt? Då är du kanske nästa stjärna i vår driftsorganisation. Vi söker nu en teamleader inom infrastruktur som vill vara med och utveckla och förvalta infrastrukturen i vårt bolag.

Hogia Infrastructure Services AB lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Vi arbetar i en Microsoftmiljö med molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet.


Din roll

Ditt huvudsakliga fokus är att upprätthålla driftsmiljön i form av operativt "hands on" arbete, samtidigt ingår i din roll även ett strategiskt ansvar där dina arbetsuppgifter bl.a. består i att rita upp strategier för driftsmiljön och leda arbetet över en grupp tekniker. Du skriver månadsanalyser och följer upp leverans mot SLA. Du kommer att leda ditt team i det dagliga arbetet samtidigt som du arbetar i driftsmiljön. På Hogia kommer du att arbeta "högt som lågt" och det är därför viktigt att fortfarande ha en fot i tekniken och en prestigelös inställning.


Din profil

Vi söker dig som har arbetat med IT-infrastruktur i minst 5 år. Du ska vara noggrann, ansvarsfull och driven samt ha ett intresse för att leda människor framåt. Då vi ständigt växer och utvecklas -- innebär det att du måste vara öppen för förändringar.

Arbetsklimatet är stöttande och ledarskapet coachande och detta är avgörande för vår framgång - därför är det viktigt att du är en prestigelös ledare som trivs med samarbete.

Högskoleutbildning inom IT och systemvetenskap eller likvärdig utbildning är meriterande, men inget krav, det viktigaste är att du har gedigen erfarenhet med dig.

Du bör ha arbetat med serverdrift och ha förståelse för hostingverksamhet samt ha god erfarenhet av Windows Server, System Center, Backup, Storage, Hyper-V och Azuretjänster.

Kundkontakt och samarbete med kollegor även inom andra Hogia-bolag är betydande inslag i denna roll därför har du mycket lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Detta är en fast tjänst på heltid och anställningen är på Hogia i Stenungsund ca 5 mil norr om Göteborg.

Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter, vi har bl. a en löparklubb, Hogia Running Club. Vi har en egen kör, In Voice, och en egen konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier. Varje fredag har vi också lunchyoga.

Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Hogia. Registrera din ansökan via www.sigmarecruit.se. Vid frågor kontakta Tomas Ljung på tomas.ljung@sigma.se 073-072 13 34.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-12-12
Sista ansökningsdag
2018-03-30