Säljande utbildningsrådgivare

Hogia Institutet AB


Är du en utåtriktad och noggrann person med ett stort engagemang? Söker du en roll där du får arbeta med lika delar försäljning och administration?


Till Hogia Institutet, som är en del av Hogia Professional Services AB, söker vi nu dig som vill arbeta med utbildningar inom lön och HR. Bolaget består idag av ca 35 personer och tillgodoser i första hand Hogia-gruppens kunders behov av utbildning.


Om tjänsten

Ditt arbete som utbildningsrådgivare kommer att bestå av två huvuddelar; försäljning samt administration av utbildningar. Du ansvarar för dina egna kunder och ser till att erbjuda dem de utbildningar som de behöver. Du arbetar aktivt med telefonen som verktyg, och du kommer självständigt att administrera bokningar, boka lärare och kurslokaler, samt arbeta med uppföljning mm. I ditt dagliga arbete kommer du att få användning för ditt rådgivande förhållningssätt, samt din förmåga att skapa goda kundrelationer.

Hogia är ett kunskapsintensivt företag som sätter individen i fokus. För rätt person finns stora möjligheter att ta nya initiativ och driva verksamheten inom Hogia Institutet framåt.


Är du vår blivande kollega?

För att trivas i denna roll behöver du ha tidigare erfarenhet av försäljning i någon form, samt av administrativa arbetsuppgifter.

Eftergymnasial utbildning är meriterande men inte ett krav. Ett stort eget driv, en hög servicekänsla och en mycket god kommunikativ förmåga är egenskaper som du kommer att få användning för i din nya roll.

Vi tror att du, precis som vi, drivs av att nå uppsatta mål och ser en fördel i att få ta ett stort eget ansvar för ditt arbete.


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 35 år sedan. Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag.


Titta gärna på filmen: Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-12-21
Sista ansökningsdag
2018-01-14
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan