Delphi-utvecklare

Hogia El & VVS System AB

Är du utvecklare med erfarenhet av Delphi, och vill bli en nyckelperson i den dagliga utvecklingen av ett ledande affärssystem?

Hogia El&VVS System AB producerar ett affärssystem för El och VVS-branscherna vid namn Scrollan. Programmet är en helhetslösning för de administrativa behoven, och tillsammans med mobilappen Linkan ges totalkontroll på tid, material och kostnader för varje arbetsorder. Våra snart 30 år i branschen medför en plattform som kommer fortsätta att vara en viktig framgångsfaktor.

Om tjänsten

I ditt nya jobb kommer du att ha ansvar för den dagliga utvecklingen av affärssystemet, vilken i dagsläget sker i Delphi XE 10.1. Du kommer att arbeta tätt ihop med produktägare och ha inflytande över produktens utveckling. Vi jobbar agilt med metodiken Scrum.

Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling, och utöver Delphi jobbar vi även med C#, Xamarin (för utveckling av mobilappar för iOS och Android) och integrationer via exempelvis EDI. Vi arbetar också med olika typer av molnlösningar. 

Är du vår nya kollega?

Du behöver vara strukturerad och kommunikativ, samt arbeta på ett självständigt, effektivt sätt för att driva utvecklingen av systemet vidare. Vi vill också att du har följande:

  • Erfarenhet av utveckling i Delphi. 

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 36 år sedan. Idag är vi 600 medarbetare och ska bli 700 år 2020.  

Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan! 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag.  

Följ oss i social media för att få en inblick i vår vardag och kika gärna på filmen: Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling 


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-12-22
Sista ansökningsdag
2018-01-22
Kontakt
Linda Falk, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan