Scrum Master

Hogia Infrastructure Products AB

Infrastructure Products är ett verksamhetsområde inom Hogia-gruppen som driver utvecklingen av gemensamma komponenter i Hogias molnplattform, vilket är grunden i nästa generations programvaror från Hogia. Vår verksamhet består av mycket engagerade medarbetare som brinner för produktutveckling. Idag är vi 20 personer som arbetar inom områden som utveckling, test och användbarhet. Vi är ett drivet gäng som jobbar enligt SCRUM.

Tjänsten

Det händer mycket inom Hogia-gruppen. Vi bygger ett nytt kontor, personalstyrkan växer och vi utvecklar nya produkter med hjälp av innovativ teknik. Om du är nyfiken finns det mer att läsa här: Hogia satsar framåt

Vi söker nu en person som vill vara med och driva vår utveckling framåt i rollen som Scrum Master. Du kommer att arbeta med flera av våra team som utvecklar programvaror inom bland annat HR, ekonomi och transport. Du kommer att stötta och vägleda, röja hinder och hitta nya och effektiva arbetssätt. Då du har många samarbetsytor lägger du vikt vid god kommunikation och skapar snabbt ett förtroende.

Du kommer att ha flera kollegor som arbetar som Scrum Masters inom våra verksamheter och vi tror att du vill driva vårt gemensamma agila arbetssätt inom Hogia-gruppen. Vi har även ett nätverk där vi gemensamt hittar föreläsningar, inspiration och arbetar med vår kompetensutveckling. Det vore roligt om du ville vara ledande i detta.

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta som Scrum Master.

Vi ser rollen som en viktig kugge i vårt framtida arbete med Scrum och en av utmaningarna är att ta en ledande roll vad gäller vårt agila arbetssätt. Vi tror att du lockas av detta och tror att du på ett naturligt sätt tar dig an ledarrollen, med ett stödjande förhållningssätt som ger teamen möjlighet att ta ansvar för sitt arbete.

Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är en driven person med goda kommunikativa egenskaper. Du kommer med idéer och förslag, får med dig dina kollegor eller andra intressenter. Du brinner för att coacha, både team och kollegor inom ditt område.

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan.

Ansökan

Söker gör du enkelt, med CV eller Linkedinprofil.

Om du har frågor, kontakta gärna ansvarig rekryterare Linda Falk på linda.falk@hogia.se eller 0303-68893

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att söka tjänsten redan idag.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-01-29
Sista ansökningsdag
2018-02-28Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan