Har du kompetens inom fakturahantering? Vill du utbilda våra kunder?

Hogia Performance Management AB


Hogia fortsätter att växa och söker nu dig med ekonomibakgrund som vill arbeta med utbildning och support av våra produkter inom ”Fakturacirkeln”!


Fakturacirkeln är ett verksamhetsområde inom vårt branschspecifika bolag Hogia Performance Management AB. Inom detta verksamhetsområde ligger ansvaret för support och konsultation av produkterna Hogia Ekonomi och Affärssystem samt Approval Manager, Approval CE, eInvoice inom ekonomiområdet.


Om tjänsten

Som vår nya ekonomikonsult så blir du en del av ett glatt team på 12 personer, och du kommer att arbeta med både utbildning och support av våra produkter. Du trivs med att vara ute och besöka våra kunder, och under högsäsong har du 2-3 resdagar per vecka, medan du under merparten av året är mer på plats på vårt vackert belägna huvudkontor i Stenungsund.

Du har en förmåga att sätta dig in i våra kunders behov, och du hjälper dem att komma igång i våra produkter på ett bra sätt så att de kan automatisera och effektivisera sina flöden.

Dina arbetsuppgifter innebär även att via mail och telefon hjälpa våra kunder med deras frågor kopplat till vårt elektroniska fakturahanteringssystem Hogia Approval Manager och eInvoice. Ärendena kan gälla alltifrån enklare användarfrågor till mer komplexa problem med tekniska frågor som kräver djupare felsökning.

Du erbjuds stora möjligheter till kompetensutveckling och på sikt kan det finnas möjlighet att ta ett större ansvar.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har god kännedom om ekonomiprocesser och erfarenhet av arbete som exempelvis ekonom eller konsult/projektledare inom ekonomi. Erfarenhet inom support/kundservice/kundtjänst är meriterande.

Du är en lyhörd och lösningsorienterad person, som har god pedagogisk förmåga och ett förtroendeingivande sätt. För att trivas i rollen tror vi att du har en utvecklad teknisk förståelse och tycker om att ha mycket kontakt med våra kunder. Du vill utvecklas som person och tycker om att ta eget ansvar.


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 36 år sedan. Idag är vi 600 medarbetare och ska bli 700 år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!


Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram för att få en inblick i vår verksamhet.


P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Bland annat har vi en egen löparklubb, Hogia Running Club, en egen kör, "In Voice", och en egen konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-01-31
Sista ansökningsdag
2018-04-22
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan