Utvecklingschef till Hogia Fastighetssystem

Hogia Fastighetssystem AB

Om tjänsten

Vi bygger nu generation tre av våra fastighetssystem samt vidareutvecklar och förvaltar våra befintliga system. Utvecklingsteamet arbetar enligt SCRUM och består idag av sex personer varav två testare. Som utvecklingsansvarig kommer du att vara en del av den grupp som arbetar med nästa generations produkter inom Hogia. Det innebär ett nära samarbete med andra utvecklingsansvariga kring tekniska frågor men även ett stort eget ansvar kring branschkritisk funktionalitet som utvecklas i bolaget. Din utmaning blir att kombinera våra befintliga produkter med mobila och webbaserade tjänster i ny teknik. 

Är du den vi söker?

Vi tror att du är en erfaren utvecklare som har en eftergymnasial utbildning inom området. Du är lösningsfokuserad, nyfiken på teknik och har en god förståelse för helhet och systemarkitektur. Vi tror att du har lätt för att kommunicera med både utvecklare och icke-tekniskt kunniga och är duktig på dokumentation. Du vill vara med och påverka, driva, planera och strukturera utvecklingsarbetet utan att släppa din tekniska utveckling. Vi är certifierade Microsoft Guld Partner och använder Microsoft i såväl tekniker som verktyg.

Erfarenhet:

  • Goda kunskaper i C# .NET, MS SQL och verktyg som Visual Studio
  • Goda kunskaper inom webbstandarder så som HTML5, CSS, Javascript
  • Erfarenhet av systemarkitektur och objektorienterad analys och design

Meriterande:

  • WebServices och WebAPI (WCF/REST)
  • Continous delivery och testdriven utveckling
  • Utveckling av mobila lösningar/appar

Vad erbjuder vi?

På Hogia tror vi på individens engagemang och vilja att ta ansvar och erbjuder därför stora möjligheter till personlig utveckling. Vi tror även på en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi tror att vi presterar bäst när vi arbetar som ett team där alla har tydliga ansvarsområden, vågar ta för sig men även att be om hjälp. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 650 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-02-14
Sista ansökningsdag
2018-03-31
Kontakt
Linda Falk, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan