Pedagogisk systemutvecklare till nytänkande bolag

Hogia Infrastructure Products AB

Är du en erfaren utvecklare som trivs bäst när du får dela med dig av din kunskap? Är du den som glatt håller ett föredrag för kollegor eller en skolklass på besök? Då är du troligen rätt person för att ansvara för onboardingen av nya utvecklare på Hogia!

Vi söker en utbildare, handledare, inspiratör
Introduktion för nyanställda är en oerhört viktig del i arbetet med kompetensförsörjning på Hogia. Vi vill att våra duktiga och engagerade utvecklare ska få de allra bästa förutsättningarna för att göra ett riktigt bra arbete. Där kommer du in i bilden.

Vi ser framför oss att du med din kunskap inom systemutveckling och pedagogiska erfarenhet utbildar nya kollegor inom systemutveckling och Hogias arbetssätt och tekniker, inom ramen för det vi kallar Star-skolan. En 6 veckor lång introduktion som alla våra nyanställda genomgår och som går av stapeln 4 gånger om året. 
Vi ser att du kommer att handleda praktikanter och examensarbeten, både på gymnasie- och högskolenivå. Bland annat jobbar vi med tekniksprånget och gymnasieingenjörer inom mjukvaruutveckling.
Du kommer att hålla gästföreläsningar på de skolor vi samarbetar med och mycket mycket mer. Rollen är ny och givetvis finns det utrymme för egna idéer och initiativ.

Vem är du?
Du är en erfaren systemutvecklare som trivs bäst när du får dela med dig av din kunskap. Du tycker att det är roligt att coacha och lära ut, och trivs som föreläsare.

Du håller dig uppdaterad inom teknikområdet och sannolikt gläds du åt att vi bygger molntjänster i en modern microservicesarkitektur där vi får utöva agil utveckling i teknikens framkant. Automatisering och Continous Deployment är något som ligger oss varmt om hjärtat.


Vårt erbjudande
En ny roll med utrymme att påverka och utvecklingsmöjligheter framöver. Seniora och juniora utvecklarkollegor hos ett bolag i teknisk framkant. En härlig arbetsplats vid havet i ett företag som växer.

Nyfiken på att veta mer eller ansöka? Kontakta Linda Falk, Talent Acquisition Specialist på linda.falk@hogia.se, linkedin.com/in/falklinda eller 0721-450685. Inget CV behövs.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-05
Sista ansökningsdag
2018-04-03Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan