Senior .NET utvecklare

Hogia HR Products

Hogia HR Products ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön. Vi har en bred produktflora inom windows- och webbprodukter och även moln och mobilappar. Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter.

Är du intresserad av att arbeta i en bred utvecklarroll med möjligheter att följa med på en teknisk resa och samtidigt växa i din kompetens?

Tjänsten
Vi söker just nu förstärkning av en .NET utvecklare som lockas av att arbeta med allt från web till serverside, integration och arkitekturfrågor. 
Tjänsten kommer framöver att fokusera på våra webprodukter, där du bland annat arbetar med Javascript-ramverket Aurelia, HTML, CSS och .NET.

Vårt erbjudande
Vi söker dig som vill vara en del av ett kompetent team som gärna delar kunskap med varandra, sitter i fina lokaler invid havet, och inte minst har roligt tillsammans.

Vi kommer att se till att du får den kompetensutveckling du behöver, ett stort nätverk av utvecklare inom hela Hogia, och möjligheten att arbeta med nya tekniker.

Vi bygger appar, jobbar med AI, Azure och mycket annat spännande.

Vem är du?
Vi tror att du har arbetat i tre år eller mer inom systemutveckling med fokus på .NET. Du drivs av att lära dig nya tekniker och kommunicerar på svenska och engelska.

Nyckelord
.NET, Javascript, HTML, CSS, Azure, arkitektur, microservices.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-05
Sista ansökningsdag
2018-04-05
Kontakt
Linda Falk, Talent Acquisition , 0721-450685Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan