Vill du arbeta utåtriktat och använda din kompetens inom lön och HR?

Hogia Public Systems AB

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga gäng - där hjälpsamhet och välvilja om varandra är ledord. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom lön och HR och har arbetat några år med löner. För att komma in i verksamheten på ett bra sätt är det en stor fördel om du har erfarenhet inom avtalsområdena för vård och omsorg, skola eller offentlig verksamhet och att du har en god teknisk förståelse. Har du även jobbat i någon av Hogias programvaror så är det såklart meriterande.

Som person tror vi att du är en lagspelare som har lätt för att kommunicera med människor på ett förtroendeingivande sätt, att du har lätt för att lära ut, att du håller ditt ord och att du inte ger dig förrän du har hittat en lösning på ett problem. Du har en egen drivkraft att lära dig nytt och att utvecklas i din roll men tar också tag i det som du ser behöver göras.


Om tjänsten

I rollen som konsult hjälper du kunder med att sätta upp deras system, utbildar deras anställda eller hjälper till med tyngre utredningar som kommit in via supporten. Det kan även handla om punktinsatser i samband med semester/årsskifte eller att vara med våra säljare som pre-salestöd. Du kommer att varva arbete från kontoret med besök hos våra kunder på plats. När du är varm i konsultrollen kommer det att innebära resor ca 2 - 3 dagar per vecka.

Vi erbjuder ett utvecklande och varierat arbete som ställer krav på flexibilitet och problemlösningsförmåga. I gengäld utmanas du och lär dig nya saker varje dag. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling inom våra produkter och gällande regelverk för att på bästa sätt kunna hjälpa kunderna i vår bransch. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas och växa inom Hogia.


Hogia Public Systems AB

Hogia Public Systems AB erbjuder systemlösningar inom ekonomi-, löne- och personalhantering till företag inom bland annat vård och omsorg, utbildning samt energibolag. I verksamheten är vi 16 personer i olika funktioner men som alla jobbar som ett team där vi hjälper varandra för att nå våra mål. Vi har idag runt 650 kunder men växer kontinuerligt och därför behöver vi nu förstärka vår organisation med en lön- och HR-konsult.


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen in med din ansökan!


P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Bland annat har vi en egen löparklubb, Hogia Running Club, en egen kör, "In Voice", och en egen konstförening, HogiArt, som anordnar utställningar och konstlotterier.

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-02-21
Sista ansökningsdag
2018-03-23
Kontakt
Caroline Hertin, 0303-66792Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan