Kan du lön och vill hjälpa våra kunder inom Fastighetsbranschen?

Hogia Fastighetssystem AB

Hogia Fastighetssystem AB ingår i Hogia-gruppen, och erbjuder ett komplett systemstöd för fastighetsbranschen. Med 38 års erfarenhet tillhandahåller vi användarvänliga lösningar för hela fastighetsadministrationen, och gör vardagen enklare och mer effektiv för både fastighetsägare och hyresgäster.


Om tjänsten

Vi söker dig som trivs med kundkontakt och vill hjälpa våra kunder med frågor de har kopplade till Hogias löne- och fastighetssystem. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service håller vi oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Vi arbetar kontinuerligt med utbildning, kompetensutveckling och tar hjälp av varandra inom bolaget, såväl som av den breda kompetens som finns inom Hogia-gruppen.  Vi arbetar med telefon och e-post som arbetsredskap och i rollen kommer det att finnas inslag av konsultationer via webben. När du har kommit in i rollen kommer du även att få möjlighet att lära dig vårt ekonomisystem. Det är ett givande och roligt arbete tycker vi som jobbar här. Vi hoppas att just du tycker att det låter spännande och vill bli vår nya kollega!


Är du vår blivande kollega?

Idag kanske du jobbar som löneadministratör, lönekonsult eller har nyligen avslutat din utbildning inom lön eller ekonomi. Har du erfarenhet av Hogias system är det meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift för kunder med olika kunskapsnivå. Då arbete i vår kundservice i många fall kan vara händelsestyrt är flexibilitet och samarbetsvilja egenskaper du kommer att få använding för. Är du nyfiken på teknik så finns goda möjligheter att lära mer. 


Att arbeta hos oss

Långsiktighet är ett av våra ledord, när vi utvecklar produkter så väl som i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt.

Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam frukost, en egen kör "Hogia In Voice" och det ges möjlighet till lunchträning i olika former bl.a. yogapass, body pump och utomhusträning. Det finns också möjlighet till friskvårdsmassage, här kan du tex använda ditt friskvårdsbidrag. För dig med intresse för konst så finns Hogias konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier. 

Kontakta oss gärna om du har frågor. Välkommen in med din ansökan!


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-05
Sista ansökningsdag
2018-04-02
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan