Utvecklare? Scrum Master? Arkitekt? Se hit

Hogia HR Products

Hogia HR Products ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön. Vi har en bred produktflora inom windows- och webbprodukter och även moln och mobilappar. Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter.

Är du nyfiken på en ansvarsfull roll inom systemutveckling? En tjänst där ditt intresse för Scrum, arkitektur och ledarskap kombineras? Läs vidare!

Rollen
I stora drag har vi behov av en ledare, som vill ansvara för två av våra utvecklingsteam. Vi har behov av en Scrum Master, någon som är intresserad av att arbeta med och utveckla vårt agila arbetssätt. Och har man intresse för arkitektur och moderna system så kan även detta vara en del av tjänsten. Beroende på vem du är kan vi anpassa rollen. Vad vi vet är vi har behov av en engagerad person med intresse för mjukvaruutveckling och förmågan att skapa förutsättningar för våra utvecklingsteam att bygga fantastiska programvaror.

Vem är du?
Vi tror att du kan komma från flera olika håll. Kanske är du idag systemutvecklare men vill ta klivet mot mer arkitekturella beslut och leda team, men samtidigt inte släppa tekniken? Kanske är du idag Scrum master och vill driva vårt agila arbetssätt?
Vad vi vet är att du har erfarenhet från mjukvaruutveckling, kanske som Scrum Master, utvecklare, testare, projektledare, eller liknande. Vi ser att du har goda kommunikativa egenskaper och hanterar både svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt.

Som person har du ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du är noggrann och tydlig, samt förtroendeingivande.

Vi erbjuder dig
En spännande roll med många utvecklingsmöjligheter. Härliga kollegor i en havsnära arbetsmiljö. Kompetensutveckling och inte minst möjligheten att vara en del av en intressant teknisk resa.

Frågor?
Kontakta Linda på 072-165 25 21, linda.falk@hogia.se eller linkedin.com/in/falklinda/ Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-12
Sista ansökningsdag
2018-04-12Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan