Junior .NET utvecklare

Hogia Terminal Systems AB

Vill du bli en del av ett kompetent utvecklarteam som gärna delar med sig av kunskap? En tjänst där du arbetar med intressant teknik och system för internationella kunder?

Om oss
Hogia Terminal Systems är en ledande leverantör av verksamhetskritiska systemlösningar för terminalhantering i hamnar och järnvägsterminaler. Vi är i dagsläget elva personer varav fem inom utvecklingsområdet.

Tjänsten
Som systemutvecklare hos oss arbetar du i ett litet team med utvecklare, testare och produktägare som gemensamt driver produktutvecklingen av Hogias terminalsystem framåt. Arbetet innebär att ta fram nya lösningar och integrera dessa i den nuvarande arkitekturen. Vi arbetar med stora kunder och avancerade applikationer. Vi har ett agilt arbetssätt enligt Scrum.

Är du vår nya kollega?
Vi tror att du som söker är en engagerad och nyfiken blivande systemutvecklare. Troligen håller du på att slutföra dina högskolestudier inom IT och brinner lite extra för programmering och problemlösning. Du kommunicerar på svenska och engelska.
Vi tror att du lockas av att både bygga klient/serverapplikationer i C#.NET samt nyare webbprodukter där vi arbetar med Javascript.

Vårt erbjudande
Som utvecklare hos oss får du en gedigen introduktion som rustar dig för att snabbt kunna bidra till teamet och ta dig an mer utmanande arbetsuppgifter allteftersom din erfarenhet ökar. Vi sitter i en härlig arbetsmiljö, precis intill havet och många av oss tar en löptur på lunchen. Inom Hogia-gruppen kommer det att finnas utvecklingsmöjligheter framöver, både genom specialisering och ledarroller.

Ansökan
Söker gör du enkelt, inget CV behövs.
Har du frågor så tveka inte att kontakta Linda Falk på 0721450685 eller linda.falk@hogia.se

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-13
Sista ansökningsdag
2018-04-13
Kontakt
Linda Falk, 0721-450685Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan