Har du ekonomibakgrund och vill hjälpa våra kunder?

Hogia Professional Systems AB


Vill du utvecklas tillsammans med oss?

Vi erbjuder dig nu möjlighet att bli del av ett av Hogias supportteam, där du som specialist inom ekonomi finns tillhands för våra kunder! Vi kommer nu att utveckla vår verksamhet för att kunna erbjuda våra kunder fler tjänster och därigenom en mer komplett helhetslösning, vilket blir en spännande utmaning både för dig och för oss!


Hogia Professional Systems AB erbjuder administrativa lösningar och tjänster inom HR, Lön och Ekonomi till medelstora till större företag i Sverige. I huvudsak ligger vårt fokus på konsult- & bemanningsbranschen, bank & finans, fastighetsservice samt IT/telecom.


Om tjänsten

Vi söker nu förstärkning till vårt supportteam inom ekonomi. Till supporten vänder sig våra kunder i första hand med kvalificerade frågor relaterade till ekonomiprocessens olika delar kopplade till vårt ekonomisystem. Utöver kontakt med kunder via telefon och mail så kommer din nya tjänst att innebära bland annat felsökning av databaser, tester av nya programversioner samt medverkan vid driftsättning av nya kunder.

Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör och vi som jobbar här tycker att vi har ett både givande och roligt arbete!

Målet för vår supportorganisation är att utvecklas och bygga upp en branschanpassad expertis där kunden skall erbjudas en unik helhetslösning avseende support, utbildning och konsultationer – med andra ord kommer det att finnas gott om möjlighet till kompetensutveckling för dig!


Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har en bakgrund inom ekonomi. Du brinner för service och problemlösning och tar ett stort ansvar i din roll. Ett tekniskt intresse är en förutsättning då många av våra frågor rör teknik och det är meriterande om du har erfarenhet av databashanteringar, konverteringar och/eller integrationer.

Självklart erbjuder vi den utbildning som behövs för att du ska få den tekniska kompetensen inom våra programvaror. Vad vi förväntar oss av dig är att du är nyfiken och intresserad av att bygga på din kunskap och dessutom att dela med dig till dina kollegor. Du har en positiv inställning och förmåga att hjälpa kunder på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Du är flexibel, lösningsfokuserad och har en hög egen drivkraft.


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt.


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-16
Sista ansökningsdag
2018-05-13
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan