Är du en glad och serviceminded person med lönekunskaper?

Hogia Industrial Systems AB

Hogia Industrial Systems ingår i Hogia-gruppen och erbjuder ekonomi-, löne- och personalhantering för medelstora till stora företag inom branschen tillverkande industri och transport. Med våra tjänster och programvaror hjälper vi till att bygga en infrastruktur som bidrar till att skapa flöden av kunskap och information i företag och organisationer.

Vill du ha ett arbete som innebär daglig kundkontakt? Har du utbildning eller erfarenhet av lönearbete och vill hjälpa andra? Du får på köpet härliga kollegor och en riktigt fin arbetsmiljö vid havet! Kanske är just du vår nya kollega!


Om tjänsten

Du kommer att arbeta i vår branschsupport och besvara våra kunders frågor kopplade till våra HR och lönesystem. Arbetsuppgifterna i vår branschsupport innebär att besvara kvalificerade frågor kopplade till löneprocessens alla delar, ofta av teknisk karaktär, från våra kunder. För att hjälpa kunden kan det ibland räcka med att guida dem över telefon men du kan lika gärna behöva koppla upp dig via Team Viewer eller ta in kundens material för att själv kunna felsöka. I tjänsten ingår även tester av nya programversioner.

Det är ett utvecklande och varierat arbete som ställer krav på flexibilitet och problemlösningsförmåga. Men i gengäld utmanas du och lär dig nya saker varje dag. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling inom våra produkter och gällande regelverk för att på bästa sätt kunna hjälpa kunderna i vår bransch. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.


Är du vår nya kollega?

Vi tror att du har nära till skratt och tycker om att vara en del i en grupp där man hjälper varandra. Du trivs bäst i en roll där din förmåga att lösa problem och ge service kommer till sin rätt. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du känner dig bekväm med teknisk mjukvara, är nyfiken på att lära dig nya system och vågar pröva dig fram. Du kommer att ha mycket kontakt med såväl oss andra på Hogia som med våra kunder. Därför är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroende samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi söker dig som har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom lön. Har du erfarenhet av från industri eller transportsektorn så är det meriterande. Körkort är ett krav då kundbesök förekommer i tjänsten.


Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 650 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa?

Välkommen in med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har t.ex. gemensam måndagsfrukost. På lunchen kanske du tillsammans med andra i Hogia running club springer en runda? För dig som gillar yoga så har vi ett yogapass på fredag lunch. Kanske sjunger du hellre? Hogia kören "In Voice" övar på måndag lunch. Det finns också möjlighet till friskvårdsmassage. För dig med intresse för konst så finns Hogias konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-19
Sista ansökningsdag
2018-04-19
Kontakt
Caroline Hertin, 0303-667 92Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan