Brinner du för kundservice och vill jobba inom IT?

Hogia Infrastructure Services AB

Hogia Infrastructure Services lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar, projektledning och teknisk rådgivning, allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet.

Om tjänsten 

Vi är två medarbetare som arbetar i vår helpdesk. Vi söker nu en tredje kollega till vårt team. Det är viktigt med ett tekniskt intresse och en vilja att arbeta med kundservice. Du kommer i huvudsak att arbeta med användarstöd och rådgivning i tekniska frågor över telefon, mail och webb till våra externa och interna kunder. Frågorna är varierande, allt från enklare användarfrågor till mer komplexa tekniska problem. Vi som arbetar här hjälps åt. Att få stöd och hjälp av andra i teamet är avgörande för vår framgång och därför är det viktigt att du är prestigelös och trivs med samarbete. 

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du har ett tekniskt intresse och är van att arbeta i Windowsmiljöer. Som person är du en social och serviceinriktad problemlösare som trivs med kundkontakt och att bygga relationer. Vidare har du en förmåga att kommunicera med dels våra kunder på ett pedagogiskt sätt men också med anställda på andra bolag inom Hogia. Det är meriterande om du har utbildning inom IT, men det viktigaste är att du är intresserad och nyfiken på att jobba med teknik. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi ser gärna kvinnliga sökande till denna roll!

Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 650 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020.

Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök redan idag! 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-22
Sista ansökningsdag
2018-04-22
Kontakt
Caroline Hertin, 0303-667 92Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan