Har du ekonomikunskaper och ett kund- och teknikintresse? Sök denna tjänst!

Hogia Industrial Systems AB

Hogia Industrial Systems ingår i Hogia-gruppen och erbjuder ekonomi-, löne- och personalhantering för medelstora till stora företag inom branschen tillverkande industri och transport. Med våra tjänster och programvaror hjälper vi till att bygga en infrastruktur som bidrar till att skapa flöden av kunskap och information i företag och organisationer.

Vill du ha ett arbete som innebär att du hjälper våra kunder varje dag? Har du utbildning eller erfarenhet av ekonomiarbete och är tekniskt intresserad? Då ska du söka denna spännande tjänst där du blir del av ett gott gäng!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med support av våra olika ekonomiprodukter tex Hogia Ekonomi. Våra kunder vänder sig till oss i första hand med kvalificerade frågor relaterade till processer kopplade till vårt ekonomi-/affärssystem. Du kommer ha daglig kontakt med kund via telefon, mail och direktuppkopplingar. I ditt arbete ingår även att utföra konsultationer och produktvisningar via webb och ute hos kund. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service krävs det att vi som jobbar här ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Därför arbetar vi fortlöpande med utbildning, kompetensutveckling och tar hjälp av varandra inom bolaget, såväl som av den breda kompetens som finns inom Hogia-gruppen. Tycker du detta låter roligt och spännande - då ska du söka till oss!

Är du vår blivande kollega?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av löpande bokföring och troligen en eftergymnasial utbildning i botten. Det som kännetecknar dig är din höga servicenivå och din förmåga att hantera människor på ett professionellt sätt oavsett situation. I rollen som supportmedarbetare har du också stor nytta av ditt kommunikativa och pedagogiska sätt. Du trivs bäst i en roll där du får utnyttja din analytiska förmåga och har en lösningsorienterad inställning till problem. Det en fördel om du har en teknisk kompetens eller åtminstone att du är intresserad, orädd och nyfiken på att lära dig mer kring teknik.

Hogia är en organisation i ständig utveckling och det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till förändringar och trivs i en prestigelös miljö.

Urval sker löpande och det kan hända att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 650 medarbetare och ska bli 700 st 2020.

Vill du vara med på vår spännande resa? Vill du veta mer om den här tjänsten och stämma av om det skulle kunna vara rätt steg för dig, eller helt enkelt vill veta mer om hur det är att arbeta på Hogia, så tveka inte att höra av dig. Följ oss i sociala medier för att få en inblick i vår vardag.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har t.ex. gemensam måndagsfrukost. På lunchen kanske du tillsammans med andra i Hogia running club springer en runda? För dig som gillar yoga så har vi ett yogapass på fredag lunch. Kanske sjunger du hellre? Hogia kören "In Voice" övar på måndag lunch. Det finns också möjlighet till friskvårdsmassage. För dig med intresse för konst så finns Hogias konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-27
Sista ansökningsdag
2018-04-27
Kontakt
Caroline Hertin, 0303-667 92Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan