Talent Acquisition Assistant

Hogia Service AB

Vi som arbetar med talent acquisition på Hogia tycker att vi har världens roligaste jobb! Nu ska en kollega gå på föräldraledighet och vi söker därför en kreativ, driven och nyfiken kollega som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Hogia växer och har en årlig tillväxttakt på ungefär 25 personer. För oss som arbetar med Talent Acquisition innebär det att vi driver rekryteringsprocesser på uppdrag av bolagen inom Hogia-gruppen men även arbetar mer strategiskt, ex med employer branding.

Som Talent Acquisition Assistant på Hogia ansvarar du för att stötta våra Talent Acquisition Specialists i deras arbete. Det innebär bl.a. search, annonsskrivning, urval, bokning av intervjuer, referenstagning, administrera tester, delta på arbetsmarknadsdagar mm. Du arbetar proaktivt och med stor kreativitet för att attrahera och hitta rätt kandidater, som vi kan bygga långsiktiga relationer med. På sikt kommer du även att driva egna rekryteringsprocesser.Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom HR och/eller IT. Kanske tar du examen till sommaren? Du är duktig på att uttrycka dig muntligt såväl som skriftligt och har en god administrativ förmåga. För att lyckas i rollen och trivas hos oss är egenskaper som positiv inställning, eget driv, god anpassningsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt viktiga. Är du därtill förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer så kommer du att trivas i rollen. Vi ser gärna att du kommer med nya infallsvinklar och bidrar till att göra våra processer ännu bättre.


Vårt erbjudande till dig

Ditt arbete är viktigt och är en förutsättning för Hogias framtida expansion. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna kollegor och ges stort utrymme för eget ansvar och egna initiativ samtidigt som vi hjälps åt och samarbetar för att hitta rätt kandidat till respektive roll. Vikariatet är minst ett år med möjlighet till förlängning.

Långsiktighet och ansvar är några av våra ledord och de genomsyrar vårt arbete, vid utveckling av produkter så väl som i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi arbetar som ett team där alla har tydliga ansvarsområden, vågar ta för sig men även be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. 

Vårt kontor är vackert beläget precis vid Hakefjorden i Stenungsund. En perfekt miljö för en löprunda med efterföljande dopp i havet på lunchen. Vi uppmuntrar till olika typer av träningsmöjligheter och erbjuder bl.a. både running club, utomhusträning, yoga, friskvårdsmassage och du kan även träna dina stämband i vår kör, "Hogia InVoice".

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan idag.


Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-04-09
Sista ansökningsdag
2018-05-09
Kontakt
Jenny Cedervall, rekryteringsansvarig, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan