Är du testare och vill arbeta agilt, med den senaste tekniken?

Hogia Business Products AB, Hogia Business Products


Hogia söker nu dig, testare, som kan och vill utvecklas inom testarbetet i agila team och som tycker att ekonomi och redovisning är ett spännande område.


Hogia Business Products ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom ekonomiområdet. Vi har en bred produktflora inom Windows- och webbprodukter samt moln och mobilappar.  Vi arbetar med den senaste tekniken och Hogia är Microsoft Gold Partner. Vi växer och just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling för framtiden, med utveckling av nästa generations molnprodukter. Vi behöver därför utöka vårt team med ytterligare en testare.


Om tjänsten

Du kommer att arbeta strukturerat med att skapa och utföra olika typer av ”Hands- on” tester utifrån den standard och de ramverk som finns framtagna inom Hogia. Som testare kommer du att granska krav, riskidentifiering, design och utföra testfall samt analysera och rapportera resultat. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och du kommer även att arbeta med effektivisering av befintliga testfall och testmetoder, delta i informationsmöten och testnätverksmöten. En del i arbetet är att vi installerar och sköter driften av våra egna testmiljöer för de produkter som är utanför Molntjänsterna. Du kommer vara en del av ett mindre testteam men ändå tillhöra en större avdelning och ett större sammanhang. Utöver testare består teamen av systemutvecklare, produktägare och scrum masters.

Här utvecklar och drivs vi av det agila arbetssättet med teamets gemensamma ansvar för produkten. För oss är intresset stort för våra slutkunder och hela produktutbudet inom bolaget.

Hogia är sedan många år Microsoftpartner och våra utveckling- och driftmiljöer är i allt väsentligt Microsoft-orienterade vilket t.ex. innebär att verktyg som Visual Studio, TFS, Test Manager, Azure, SQL Server mm. används frekvent.


Vem är du?

Vi söker dig testare, som kan och vill utvecklas inom testarbetet i agila team och som tycker att ekonomi och redovisning är ett spännande och intressant område att arbeta med.

Du kanske redan är bekant med, eller vill lära dig mer om cross team testing, pair testing, utforskande test och context driven test. Oavsett vilket så erbjuder vi dig vidareutveckling i form av externa föreläsare inom test och andra events.

För att trivas i rollen tror vi att du som person ser möjligheter istället för hinder. Du gillar att utmana dig själv i att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, och du är självständig, engagerad, lyhörd och prestigelös.


Arbeta hos oss

Hogia är en erfaren utvecklarorganisation. I 38 år har vi utvecklat system som underlättar våra kunders vardag. Vi vet att vår framgång beror på våra medarbetares engagemang och vilja att ta ansvar. Tillsammans utvecklar vi vår verksamhet och våra produkter i ”små snabba steg”.


Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-04-06
Sista ansökningsdag
2018-08-31
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan