Konsultativ säljare till Hogia Industrial Systems

Hogia Industrial Systems AB

Hogia Industrial Systems ingår i Hogia-gruppen och erbjuder ekonomi-, löne- och personalhantering för medelstora till stora företag inom branschen tillverkande industri och transport. Med våra tjänster och programvaror hjälper vi till att bygga en infrastruktur som bidrar till att skapa flöden av kunskap och information i företag och organisationer.

Om tjänsten

Vi arbetar med konsultativ försäljning och stor vikt läggs vid att skapa förtroende, vilket vi får genom att förstå de branscher som vi verkar i och hur våra system kan stötta kundens arbetssätt. Din uppgift blir att se möjligheter, bygga och vidareutveckla relationer och bredda affärer med våra befintliga kunder. Med goda och proaktiva kundrelationer bygger vi vår verksamhet. Du ansvarar för att självständigt driva försäljningsprocessen från kundkontakt via telefon och mässor till webbdemo, fysiska kundmöten, offertskrivning och avtalsförhandling. Vi har kunder i hela Sverige och du kommer troligen att ha ca 5-10 resdagar per månad.

Vem är du?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning och förstår att du behöver fördela din tid över försäljningsprocessens alla delar, det är då du skapar goda resultat över tid. Du har en stor nyfikenhet, eget driv och viljan att lära dig kundens arbetssätt för att se hur befintliga och nya system kan bidra till effektivisering. Du är förtroendeingivande med en lösningsorienterad inställning och det är en fördel om du har ett generellt teknikintresse och har arbetat med mjukvaruförsäljning tidigare. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom sälj/marknadsföring eller ekonomi. Vi strävar efter jämn könsfördelning och uppmuntrar därför män att söka tjänsten.

Att arbeta hos oss

Utöver ett kontor med fantastik vy över Hakefjorden, där du om sommaren kan bada på lunchen och på vintern se vackra solnedgångar, så får du möjlighet att arbeta i ett kunskapsintensivt företag som ger dig stora möjligheter till utveckling. Hos oss blir du en del av ett litet tight team som alla arbetar mot ett gemensamt mål, samtidigt kommer du att kunna nyttja den kompetens som finns i det stora försäljningsnätverk som koncernen erbjuder. På Hogia jobbar vi långsiktigt, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationen till våra kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval. Skicka gärna din ansökan redan idag.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-04-16
Sista ansökningsdag
2018-06-03
Kontakt
Caroline Hertin, Talent Acquisition Specialist, 0303-66792Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan