Systemutvecklare till Hogia Fastighetssystem

Hogia Fastighetssystem AB

Vill du slippa trafikkaoset i Göteborg? Vill du kunna ta dig ett dopp i havet på lunchen?  Vill du ha en av Sveriges bästa utsikter från arbetsplatsen? Vill du jobba i ett företag som utvecklas och växer? Sök dig då till oss på Hogia Fastighetssystem AB.

Bolaget
Hogia Fastighetssystem AB ingår i Hogiagruppen och ansvarar för att driva utvecklingen av Hogias Fastighetsprodukter. Vår verksamhet består av mycket engagerade medarbetare som brinner för produktutveckling. Idag är vi drygt 20 personer som arbetar inom områden som sälj, support, kundvård, utveckling, test och användbarhet. Vi är ett drivet gäng som jobbar agilt. Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin med utveckling av nästa generations molnprodukter. Samtidigt underhåller och utvecklar vi våra befintliga Fastighetsprodukter som används av ett stort antal kunder.

Tjänsten
Som systemutvecklare i vårt team arbetar du med utveckling i våra kärnprodukter och våra molnlösningar. Det är komplexa system med många funktioner och det finns mycket att lära. Teamet arbetar tätt ihop och du kommer dagligen att få dela med dig av dina kunskaper och du förväntas vara med och bidra gällande arkitektur, design och lösningsförslag. Vår utveckling sker uteslutande i Microsoftmiljö, allt från operativsystem, databashanterare till själva utvecklingsmiljön.

Är du vår nya kollega?
Vi söker dig som har ett stort intresse för systemutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig nya saker tillsammans med oss. Du är en person som naturligt håller dig uppdaterad inom utveckling och teknik och är insatt i modern systemutveckling. Vi vill att du har erfarenhet av utveckling i .NET med C# och även kan HTML5/TypeScript. Erfarenhet av webbprodukter och domänkunskap avseende Fastighetssystem är mycket meriterande.

För att trivas i denna roll så ser vi att du behöver vara självständig, engagerad, lyhörd och prestigelös. Vi tror att du har stort fokus på kvalitet och är noggrann i ditt arbetssätt. Du som söker har troligtvis ett par års erfarenhet från att arbeta som utvecklare, men vi är även öppna för ansökningar för dig som har kortare erfarenhet. Som person har du lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och på engelska samt är lösningsorienterad.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-11-16
Sista ansökningsdag
2018-12-16
Kontakt
Linda Falk, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan