Support och Installationstekniker

Hogia Infrastructure Services AB

Hogia Infrastructure Services AB (ISS), en del av Hogia-gruppen, lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning, allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet. ISS driftsmiljö växer i takt med att fler kunder tillkommer och kunderna är i behov av uppdateringar av sina applikationer flera gånger per år.

Om tjänsten

Rollen som installationstekniker är en kombinerad roll där du kommer att dela din tid mellan att arbeta som installationstekniker i Hogia Cloud och att stötta våra teknikkonsulter. Som installationstekniker kommer du att uppdatera kundernas Hogiaapplikationer. På sikt kan du komma att ansvara för hela driftsättningen av en ny kund till Hogia Cloud. Att stötta våra teknikkonsulter är en varierad roll som kan inefatta installation, uppdatering och felsökning av Hogiaapplikationer men även serverflyttar och integrationer med externa parter. Då Hogia har ett brett utbud av applikationer har du möjlighet att få arbeta med många olika applikationer och hybridlösningar. I takt med att du bygger kunskap kommer du att kunna arbeta med mer komplexa lösningar.


Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT och/eller teknik och har en bred erfarenhet av att arbeta i Windowsmiljöer och SQL. Kanske har du jobbat med installationer tidigare och har kunskaper i Citrix. Då kundkontakt och samarbete med kollegor och andra bolag inom Hogia är viktiga i denna roll krävs en god kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska. Vi vill att vår nya kollega är seviceinriktad och kan erbjuda kunderna kvalitativ service och tillgodose deras krav och önskemål gällande nyttjandet av Hogias applikationer. Mycket av vårt arbete är händelsestyrt och i en kombinerad roll är det viktigt att du är flexibel och kan stötta upp där det behövs. 


Att arbeta hos oss

Vi tänker långsiktigt när vi utvecklar produkter så väl som i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi arbetar som ett team där alla har tydliga ansvarsområden, vågar ta för sig men även be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning och uppföljning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 650 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från olika lunchaktiviteter. För att kunna göra ett bra jobb behövs balans mellan jobb och fritid och friskvårdsaktiviteter som man trivs med. Hos oss finns möjlighet att träna bl.a. löpcoachning, inomhus- och utomhusträning, Yoga, pass på gymet m.m. Vi har även en egen kör, "Hogia In Voice" och en konstförening. Följ oss gärna i sociala medier för att få en inblick i vår vardag. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-12-18
Sista ansökningsdag
2019-01-13
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan