Försäljningschef

Hogia Industrial Systems AB

Hogia Industrial Systems ingår i Hogia-gruppen och erbjuder ekonomi-, löne- och personalhantering för medelstora till stora företag inom tillverkande industri och transportbranschen. Med våra tjänster och programvaror hjälper vi till att bygga en infrastruktur som bidrar till att skapa flöden av kunskap och information i företag och organisationer. Bolaget har idag 13 anställda och omsätter ca 30 MSEK. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Som Försäljningschef på Hogia Industrial Systems rapporterar du till bolagschef och leder i nuläget en säljare. Du gillar att arbeta med uppsökande försäljning, har en förmåga att skapa goda relationer med människor och hitta nya vägar för att nå ut till nya kunder. I din roll leder du säljarbetet, arbetar med egen försäljning, skapar nya säljkanaler genom partnersamarbeten samt arbetar med kampanjer, utskick, mässor och events. Kunderna finns i hela Sverige och du reser ca 2 dagar/vecka med utgångspunkt från Stenungsund. Du kommer att ha tillgång till ett stort nätverk med andra försäljningschefer och säljare inom Hogiagruppen och det finns stora möjligheter att utvecklas och avancera inom bolaget.

För att lyckas i denna roll krävs att du är driven, utåtriktad, kreativ, orädd och har ett gott affärssinne. Prestigelöshet är jätteviktigt då Hogia präglas av en sådan kultur. "Våga testa nya saker och våga göra fel" är en inställning du har nytta av.

Vi tror att du som är intresserad tidigare har erfarenhet av att leda andra och av B2B försäljning. Meriterande, men inget krav, är om du har en bakgrund inom tillverkande industri eller transport och har arbetat med ekonomi eller HR. Du har uppvisat goda försäljningsresultat och trivs bäst ute hos kund. Vi tror att du drivs av resultat och arbetar proaktivt för att öka bolagets försäljning. Körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kvaliteter såväl som dina erfarenheter.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har t.ex. gemensam fredagsfrukost. På lunchen kanske du tillsammans med andra i Hogia running club springer en runda? För dig som gillar yoga så har vi ett yogapass på fredag lunch. Kanske sjunger du hellre? Hogia kören "In Voice" övar på måndag lunch. Det finns också möjlighet till friskvårdsmassage. För dig med intresse för konst så finns Hogias konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter. 

Vi samarbetar med Maquire i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 9 december, klicka här för att komma till ansökan eller besök www.maquire.se. Vid frågor kontakt Daniel Ågren 073-519 40 50 eller daniel.agren@maquire.se

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-11-07
Sista ansökningsdag
2018-12-09