Systemsäljare med erfarenhet från detaljhandeln

Hogia Handelssystem AB

Har du erfarenhet från detaljhandeln och systemförsäljning? Nu har du möjlighet att få arbeta med etablerade produkter i ett mycket stabilt bolag som satsar stort inför framtiden, och i ett team som präglas av ödmjukhet, rakhet och humor. 

Hogia Handelssystem AB, ingår i Hogiagruppen och erbjuder administrativa lösningar anpassat för handelsbranschens behov. Hogia Retail är ett unikt och modernt butiksdatasystem och vi erbjuder även system inom ekonomi och fakturahantering, personal och lön. Vi har lång erfarenhet av våra kunders arbetsflöden och en djup kompetens i hur branschen fungerar. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.

Om tjänsten

Du får möjlighet att bidra med din erfarenhet från detaljhandeln för att skapa framgångsrika nätverk och i förlängningen bli en central del i hur vi kommer att lyckas med vår tillväxtstrategi. Som säljare mot nya kunder arbetar du med med hela försäljningsprocessen, från första samtalet till avslutad affär. Vi riktar oss mot enskilda butiker såväl som butikskedjor, grossister och försäljning mot huvudkontor. Dina arbetsuppgifter är varierande med alltifrån kundbesök som webbdemos, mässor, utskick och samarbeten med våra partners. Det innebär mycket självständigt arbete men för att lyckas behöver vi även ha ett gott teamarbete med kollegor. Vi arbetar aktivt med nätverkande inom branschen, hittar nya kanaler och utvecklar befintliga såväl som nya partnerskap. Allt med målsättningen att öka antalet nya kunder. Ditt största fokus kommer att vara försäljning av Hogia Retail.

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en prestigelös och fartfylld miljö, där vi hjälps åt när det behövs och delar erfarenheter med varandra. Vi tror att du som söker har en bakgrund inom systemförsäljning och av arbete inom handelsbranschen. Du har ett stort eget driv och trivs med frihet under ansvar. Du är duktig på att knyta kontakter, bygga relationer och kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Teamet hjälps åt, men till stor del driver du din försäljning självständigt. Du har uthållighet och mycket energi och förstår värdet av att arbeta strukturerat. Vi är har nära till skratt och högt i tak i vårt team. Högt driv tillsammans med ödmjukhet, rakhet och humor är viktigt för oss. Passar det in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-11-22
Sista ansökningsdag
2018-12-10
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan