Systemtekniker inom Hogias applikationer

Hogia Infrastructure Services AB

Vill du vara en del av en härlig grupp med kompetenta kollegor? Vill du ha intressanta tekniska utmaningar i en tjänst med mycket kundkontakt? Läs vidare!

Hogia Infrastructure Services AB, en del av Hogia-gruppen, lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning, allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet. Vår driftsmiljö växer i takt med att fler kunder tillkommer och kunderna är i behov av uppdateringar av sina applikationer flera gånger per år.

Om tjänsten

Som systemtekniker hos oss blir du en del i ett team där du får fem kunniga och kloka kollegor. Vårt team är en central verksamhet inom Hogiagruppen och vi  arbetar på uppdrag av Hogias branschbolag och deras kunder. Vi jobbar med både nya och befintliga Hogiakunder som är driftsatta externt och möter därför olika typer av IT-miljöer.  Vi utför bl.a. nyinstallationer, bokar och utför  konfigurationer, uppdateringar, serverflyttar och felsökningar av Hogias applikationer. Vi ansvarar även för att ta fram och säkerställa  dokumentation. Vi utför merparten av våra uppdrag från kontoret i Stenungsund men resor till kund förekommer ibland.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom IT/teknik och som har ett stort intresse för att utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi ser gärna att du har en bra system- och databasförståelse och är bekväm i Windowsmiljöer. Du är lösningsorienterad och gillar att analysera problem och trivs att arbeta i team såväl som att arbeta självständigt. Du gillar att ha kundkontakter med hög servicenivå, är pedagogisk och kommunicerar väl på både svenska och engelska. Har du dessutom högt engagemang för uppgiften och tycker att det är viktigt att ge bra service tillsammans med ditt team så är du den vi söker!

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För denna tjänst genomför vi en bakgrundskontroll  innan tillsättning.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har t.ex. gemensam fredagsfrukost, en konstförening och en egen kör "Hogia In Voice". Balans mellan arbete/fritid är viktigt för oss liksom hälsa och vi erbjuder flera olika träningsmöjligheter på lunchen med alltifrån meditation och yoga till löpcoachning, body pump och utomhusträning. 


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-01-22
Sista ansökningsdag
2019-02-22
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan