Junior .NET utvecklare

Hogia HR Systems

Hogia HR Systems är ett kundfokuserat produktbolag som ansvarar för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön för större företag. Vi erbjuder en snabb funktionstillväxt med leveranser av enkla produkter av hög kvalitet.

Är du intresserad av att arbeta i en bred utvecklarroll med möjligheter att följa med på en teknisk resa och samtidigt växa i din kompetens?

Tjänsten
Vi är just nu i en spännande fas där vi satsar stort på våra molntjänster. Teknikstacken när vi bygger tjänster i vår molnmiljö är C#.Net, MSSQL och Aurelia och vi kör Continuous Deployment för att snabbt kunna leverera värde. Som team jobbar vi tillsammans och hjälper varandra. Vi tror på att dela kunskap mellan oss och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter. Dessutom har vi roligt på jobbet.  
Vi söker just nu förstärkning av en .NET utvecklare som lockas av att arbeta med  produkter inom HR/Lön.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknik i framkant. Förutom en roll som ger dig möjlighet att utveckla kvalitativa system med stor kundnytta kommer du att få arbeta i ett företag med en god gemenskap och hög kompetens. Som inledning av din anställning kommer du att få en 6 veckors introduktion till Hogias utvecklingsprocess och relevanta tekniker.

Är du vår nya kollega?
Vi tror att du är i början av din karriär som utvecklare med fokus på .NET. Som person är du nyfiken och engagerad med ett genuint intresse för utveckling. Du motiveras både av teknik och av kundnytta, och vill utvecklas i din roll. Du trivs med ett agilt arbetssätt där du får möjlighet att ta eget ansvar för teamets mål. Du som söker behöver inte specifikt ha erfarenhet från de tekniker vi använder oss av, men däremot se positivt på att lära dig dessa.
Du kommunicerar på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Nyckelord
.NET, Javascript, HTML, CSS, Azure, microservices.


Om Hogia-gruppen

 

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-11-28
Sista ansökningsdag
2018-12-28
Kontakt
Linda Falk, Talent Acquisition , 0721-450685Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan