Supportansvarig med intresse för digital fakturahantering

Hogia Performance Management AB

Hogia Performance Management AB, en del av Hogiagruppen, marknadsför, säljer och supporterar flödeslösningar inom ekonomiområdet för att effektivisera sina kunders administrativa rutiner. Flödet är helintegrerat med Hogias ekonomi- och affärssystem. I vårt verksamhetsområde Fakturacirkeln ansvarar vi för produkterna Approval Manager, Approval CE och eInvoice.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill leda och utveckla arbetat i vår supportgrupp då nuvarande supportansvarig går vidare till nya utmaningar inom bolaget. Som supportansvarig ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i vår supportgrupp. Det innebär ansvar för budget och personal samt att utveckla och förbättra våra rutiner. Tillsammans med dig är vi sju kollegor som arbetar team-orienterat och stöttar varandra. Som supportansvarig är du högst delaktig i supportarbetet och arbetar själv på daglig basis med att via telefon, e-post och webbuppkopplingar hjälpa våra kunder på bästa sätt med deras frågor kopplat till vårt elektroniska fakturahanteringssystem; Hogia Approval Manager, Approval CE och eInvoice. Frågorna kan vara allt från användarfrågor till mer komplexa problem som kräver djupare felsökning. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service krävs det att vi som jobbar här ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Därför arbetar vi kontinuerligt med utbildning, kompetensutveckling och tar hjälp av varandra inom bolaget, såväl som av den breda kompetens som finns inom Hogia-gruppen. I din roll har du stöd både från din närmsta chef, bolagets kundchef, samt ingår i ett nätverk med övriga supportansvariga inom Hogiagruppen. 

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning som har erfarenhet av kundservice, gärna inom programvaror eller digitala tjänster. Det är viktigt att du har teknisk förståelse för servermiljö och SQL. Det är meriterande om du har ekonomikunskaper och erfarenhet av att leda personal. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt, är lyhörd och förtroendeingivande och kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

Du får möjlighet att vara med och utveckla verksamheten vidare inom ett spännande område där vi genom våra lösningar skapar förutsättningar för ett hållbart företagande och en effektivisering av administrationen för våra kunder. Du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar och vara med och påverka vägen framåt. Dina kollegor har djup kunskap och kompetens inom elektronisk fakturahantering. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Det finns goda möjligheter att växa och utvecklas vidare inom Hogiagruppen. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-11-28
Sista ansökningsdag
2018-12-20
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition , 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan