Frontend-utvecklare

Hogia HR Systems

Hogia HR Systems är ett kundfokuserat produktbolag som ansvarar för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön för större företag. Vi erbjuder en snabb funktionstillväxt med leveranser av enkla produkter av hög kvalitet.

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknik i framkant. Förutom en roll som ger dig möjlighet att utveckla kvalitativa system med stor kundnytta kommer du att få arbeta i ett företag med en god gemenskap och hög kompetens.

Arbetsuppgifter
Vi är ett team om 8 personer som bygger produkterna MyPayslip och OpenHR bland annat. I teamet ingår även UX-designer och testare. Vi är just nu i en spännande fas där vi satsar stort på våra molntjänster.  Teknikstacken när vi bygger tjänster i vår molnmiljö är C#.Net, MSSQL och Aurelia och vi kör Continuous Deployment för att snabbt kunna leverera värde. Vi behöver nu förstärkning av en frontend-utvecklare. Tjänsten inleds med en 6 veckors introduktion till våra tekniker och utvecklingsprocess. Som team jobbar vi tillsammans och hjälper varandra. Vi tror på att dela kunskap mellan oss och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter. Dessutom har vi roligt på jobbet.

Är du vår nya kollega?
Vi tror att du är en utvecklare som brinner för just frontend. Du är lösningsfokuserad, nyfiken på teknik och har en god förståelse för helheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med frontendutveckling i större system och behärskar HTML och CSS obehindrat. Som person ser vi gärna att du har lätt för att samarbeta och dela med dig av din kunskap till de andra i teamet. Eftersom vi jobbar mycket med UX och design så är det av vikt att man är van att jobba i nära samarbete med dessa roller. 

Vi ser extra positivt på om du har arbetat med 
Continuous delivery och testdriven utveckling.

Att jobba hos oss
På Hogia sitter vi i en härlig havsnära miljö och erbjuder många friskvårdsaktiviteter, där vi träffas över bolagsgränserna och gör saker tillsammans. Kanske är du intresserad av löpning och vill gå med i Hogia Running Club? Eller Yoga? Varför inte konstföreningen eller kören?

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-11-28
Sista ansökningsdag
2019-01-07
Kontakt
Linda Falk, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan