Junior säljare - IT system för logistikbranschen

Hogia Logistics Systems AB

Vi fortsätter att växa och har därför satsat på ett nytt bolag inom logistikområdet, Hogia Logistics Systems AB. Här samlas alla verksamheter som idag jobbar med IT system för logistikbranschen med syfte att ge våra kunder ett bättre stöd när det gäller integrerade transportflöden.  

- Vi har byggt upp programvaror och ett djupt kunnande inom landsvägstrafik, hamn och terminaler sedan många år. Vi vill ta till vara de kombinationsmöjligheter som bredden på vårt produkt- och tjänsteutbud skapar. Det är dessa möjligheter vårt nya bolag ska fokusera på och det kommer att stärka vår position på våra befintliga marknader i Norden, UK och Kanada. Vi har stora ambitioner att fortsätta växa långsiktigt inom logistikbranschen, säger Lars Tingström sektorchef på Hogia Logistics. 

Nu söker vi en junior säljare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Är du vår nya kollega?

Om tjänsten
Våra kunder arbetar kontinuerligt med att identifiera nya affärsmöjligheter och öka lönsamheten i sin verksamhet, våra lösningar erbjuder dem en möjlighet att effektivisera och optimera sina transporter. Som junior säljare kommer du att stötta våra försäljningschefer som driver försäljningen av moderna standardprodukter inom logistikområdet. Dina arbetsuppgifter blir inledningsvis en backoffice-funktion som innebär att följa upp kundförfrågningar, arbeta med kundofferter, förberedelser och deltagande vid mässor, prospektering och via telefon boka in potentiella kunder eller befintliga kunder för ett möte. Vidare kommer du även att följa med seniora säljare på sambesök i kompetensutvecklingssyfte och stöttar dem i deras dagliga arbete. Du kommer ges en gedigen introduktion där tanken på sikt är att du kommer få axla allt större ansvar. Ambitionen med tjänsten är att så småningom växa in i en mer senior säljroll. 

Är du vår nya kollega?
Vi söker dig som är i början av din säljkarriär och vill utvecklas. Hos oss kommer du trivas om du är en prestigelös, relationsskapande och affärsdriven person som gillar en målinriktad och snabbrörlig miljö! Det finns mycket kompetens på plats inom transportområdet på Hogia men i en snabbt föränderlig värld finns det stort utrymme för eget initiativ och driv. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning försäljning eller teknik. Du är förtroendeingivande och kommunicerar väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Har du erfarenhet inom transport- och logistikområdet så är det meriterande. 

Att arbeta hos oss 
Vi jobbar långsiktigt, när vi utvecklar produkter såväl som i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi arbetar som ett team där alla har tydliga ansvarsområden, vågar ta för sig men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan! 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

P.S. Vi tycker att det är viktigt med hälsa och balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder ett urval av träningsmöjligheter på lunchen med allt ifrån meditation och yoga till löpcoahning, bodypump och styrka/konditionspass. Dessutom har vi en egen kör "Hogia In Voice" och en konstförening. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-11-29
Sista ansökningsdag
2019-01-06
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition , 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan