Vill du vara med och ta fram nästa generations systemlösningar inom HR?

Hogia HR Products


Har du kompetens inom tidssystem och vill använda den för att vara med och driva utvecklingen av våra produkter inom HR?

Vi söker nu en produktspecialist till en spännande tjänst i ett bolag som satsar stort inför framtiden!


Hogia HR Products ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön. Vi har en bred produktflora inom windows- och webbprodukter och även moln och mobilappar. Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter.


Är du vår nya kollega?

Tillsammans med teamet som består av en produktägare, fyra utvecklare och en testare så utvecklar och förbättrar du produkter inom HR. Ni specificerar, dokumenterar, utvecklar och testar. För att kunna bedriva arbetet på bästa sätt så omvärldsbevakar du och skaffar dig information om vad som händer på marknaden.

Du behöver ha mycket god kännedom om tidssystem. Hur du har förvärvat din kunskap är mindre viktigt för oss, men vi tänker oss att du kanske har erfarenhet som exempelvis utvecklare, driftsättare eller ”användare”. Självklart behöver du, precis som vi övriga i teamet ha ett brinnande intresse för IT-lösningar inom HR. Har du kunskap inom molnbaserade produkter så är det mycket meriterande.


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Vill du vara med på den spännande fortsättningen på vår resa?

Vi hittar på mycket roligt tillsammans på jobbet. Sjunga i kör, vara ute och springa med Hogia Running Club eller träna yoga och crossfit på lunchen är sådant som du kan vara med på om du vill!


Vi arbetar med löpande urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan alternativt hör av dig redan idag!


Om Hogia-gruppen

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-12-03
Sista ansökningsdag
2019-01-31
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan