Vill du vara med och driva utvecklingen av IT-system inom logistik?

Hogia Logistics Systems AB


Vi på Hogia Logistic Systems AB tycker att vi och våra kunder verkar inom världens mest spännande bransch!

Just nu söker vi en produktägare och en produktspecialist för centrala roller i vår fortsatta expansion!


Hogia Logistic Systems AB samlar alla verksamheter inom Hogia som arbetar med IT-system för logistikbranschen, med syfte att ge våra kunder effektivast möjliga stöd när det gäller integrerade transportflöden. Bredden på vårt produkt- och tjänsteutbud inom landsvägstrafik, hamn och terminaler skapar kombinationsmöjligheter som vi ska fokusera på framöver, vilket är en del i vår satsning på att stärka vår position på våra befintliga marknader i Norden, UK och Kanada.

Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.


Om tjänsterna

I rollen som produktägare kommer en viktig uppgift att vara att agera koordinator i navet mellan kund/marknad och utveckling. Du har en fot ut mot marknaden och samlar in krav från kunder och marknad samt stöttar försäljningen. Den andra foten har du i utvecklingsorganisationen, där du agerar kravställare och sätter rätt prioriteringar. Det ställer stora krav på ett kommersiellt förhållningssätt tätt knutet till det absoluta kravet på kvalitet och standard.

Du är den som driver utvecklingen av Hogias nya internationella TMS-system MoveIT och utöver det så äger du kärnprodukten inom TMS Mobilast, samt Hogia Transport Mobile och Hogia Transport Web. I förlängningen blir du en central del i hur vi lyckas med vår tillväxtstrategi.


I rollen som produktspecialist arbetar du i ett agilt team med att säkerställa kvalitativa leveranser. Du stödjer verksamheten genom att tillhandahålla god kompetens kring områdets produkter och IT-stöd. Du ansvarar för att uppdatera och skapa nödvändig information och arbetar tätt tillsammans med produktägare, support och sälj.


För rätt personer finns i båda dessa roller stora utvecklingsmöjligheter inom det tekniska såväl som inom det kommersiella området. Du kommer också att få delta i, och i stor utsträckning påverka, det strategiska arbetet med att utveckla kärnprodukterna inom TMS.


Är du vår nya kollega?

Produktägare:

  • Du har en akademisk utbildning inom logistik och/eller IT, samt minst några års tidigare erfarenhet av kundnära arbete, företrädesvis inom transportbranschen
  • Du är en affärsdriven och utåtriktad person som har erfarenhet av att sätta tydliga prioriteringar för en verksamhet, samt lätt för att knyta kontakter
  • Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av produktägarskap inom IT, samt gärna kunskap och erfarenhet av agil metodik
  • Du är lyhörd, orädd och driven, med en god förmåga att förankra beslut och prioriteringar

 
Produktspecialist:

  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning, samt minst några års erfarenhet av liknande arbete
  • Du är en noggrann, initiativtagande och utåtriktad person som har en god förmåga att snabbt sätta dig in i hur nya verksamheter och IT-lösningar fungerar
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att samordna och strukturera uppdrag, agil metodik, samt av processkartläggningVi arbetar med löpande urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan alternativt hör av dig redan idag!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-12-05
Sista ansökningsdag
2019-01-22
Kontakt
mimmi.cromberger@hogia.se, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan