Kundchef till Hogia Byggsystem

Hogia Byggsystem AB

Hogia Byggsystem AB, en del av Hogiagruppen, erbjuder branschanpassade helhetslösningar inom ekonomi, lön och personalhantering för byggsektorn. Vi har kunder i hela Sverige och vår styrka ligger i ett integrerat administrativt flöde som effektiviserar processerna hos våra kunder. Vår kundchef tar steget vidare till bolagschef och vi söker nu hans efterträdare. Är du vår nya kundchef?

Om tjänsten

Som kundchef är du övergripande ansvarig för vår kundservice och för att utveckla våra befintliga kunder. I detta arbete ingår att säkerställa att kunderna nyttjar våra lösningar på bästa sätt för deras verksamhet och samtidigt vara lyhörd för hur nya lösningar kan effektivisera deras arbete. Du arbetar proaktivt med att utveckla vårt kundvårdsprogram och har löpande dialog med våra befintliga kunder via kundevent, utbildningar, telefon och nyhetsbrev. Du ansvarar för rutiner gällande kundservice och kundforum och arbetar även i nära samarbete med vår försäljningsavdelning och arbetar aktivt för att vår kundservice utvecklas till en säljande organisation. I tillägg har vi ett flertal samarbetspartners både externt och internt. I kundchefsrollen ingår både personalansvar och ett ekonomiskt ansvar. Du har en supportansvarig som rapporterar till dig och själv rapporterar du direkt till bolagschefen. Då våra kunder finns i hela Sverige förekommer en del resor. På sikt finns det goda möjligheter för dig att växa vidare inom Hogia-gruppen.

Är du vår nya kollega?

För att lyckas i rollen krävs ett stort hjärta för kundrelationen men du måste samtidigt kunna sätta tydliga gränser och på ett diplomatiskt sätt stå för beslut. Ditt driv, din förmåga att vända problem till möjlighet för att nå resultat och din vilja att utveckla kunder såväl som din egen verksamhet kommer att vara avgörande för din framgång i denna tjänst. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska. Hogia är en organisation i ständig utveckling och du behöver ha lätt för att anpassa dig till förändringar och trivs i en prestigelös miljö där du med kort varsel kan behöva omprioritera dagens agenda. Du har tidigare arbetat i en personalledande roll, har troligen en eftergymnasial utbildning, gärna inom HR eller ekonomi och har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och/eller försäljning med förhandlingsvana. Har du kännedom om Hogias system och erfarenhet från arbete i byggbranschen är det meriterande.

Att jobba hos oss

Vi sitter i en härlig havsnära miljö och erbjuder många friskvårdsaktiviteter, allt ifrån meditation och yoga till löpcoahning, bodypump och styrka/konditionspass. Dessutom har vi en egen kör "Hogia In Voice".  För oss är långstiktighet avgörande och vi jobbar långsiktigt, när vi utvecklar produkter såväl som i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi arbetar som ett team där alla har tydliga ansvarsområden, vågar ta för sig men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan! 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-12-11
Sista ansökningsdag
2019-01-13
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan