.NET utvecklare till Hogia Business Products

Hogia Business Products AB

Hogia Business Products ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom ekonomiområdet. Vi har en bred produktflora inom windows- och webbprodukter samt moln och mobilappar. 

Vill du bli en del av ett team av erfarna utvecklare, med varierande arbetsuppgifter i olika moderna tekniker? Ansök redan idag! 

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team som består av fem utvecklare samt en testare. Teamet ansvarar för både produkter och tjänster inom vår nya molnbaserade Star-plattform, men även produkter som finns installerat ute hos våra kunder. Teamets produkter bidrar till en effektiv hantering av det elektroniska fakturaflödet och spelar en viktig roll i Hogias produktportfölj. Teamet arbetar agilt och du kommer att ha nära kontakt med produktägare, produktspecialister och scrummaster. 

Tekniker vi använder när vi bygger tjänster i vår molnmiljö är huvudsakligen .Net C#, MSSQL och webbramverket Aurelia. Tjänsten omfattar förutom systemutveckling även arbete med heltäckande automattester för att kunna leverera med god kvalité.

Hogia eInvoice, en av våra molntjänster, hjälper våra kunder att enkelt skicka och ta emot e-fakturor till och från alla ekonomisystem som hanterar e-fakturor. Faktureringen är säker och effektiv samtidigt som våra kunder sparar tid, får lägre kostnader och minskar sin miljöpåverkan.

Är du vår nästa kollega?

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med utveckling inom Microsoft .Net, C# och har stort fokus på att skriva högkvalitativ kod med heltäckande tester som en naturlig del av utvecklingsprocessen. 

Som person ser vi gärna att du har lätt för att samarbeta och dela med dig av din kunskap till de andra i teamet och ser positivt på att lära dig nya tekniker.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknik i framkant. Din anställning kommer att inledas med en sex veckors introduktion till Hogias utvecklingsprocess och relevanta tekniker, vilket ger dig goda förutsättningar att komma in i din nya roll. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-12-14
Sista ansökningsdag
2019-01-31
Kontakt
Linda Falk, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan