Lönespecialist med inriktning mot handelsbranschen

Hogia Handelssystem AB

Vill du arbeta med support och konsultationer av våra HR-produkter? Nu har du chansen att få bli en del av vår supportorganisation som arbetar mot detaljhandeln!

Hogia Handelssystem AB, ingår i Hogiagruppen och erbjuder administrativa lösningar anpassade för handelsbranschens behov. Vi har lång erfarenhet av våra kunders arbetsflöden och en djup kompetens i hur branschen fungerar. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.

Om tjänsten

Du ingår i ett supportteam om fyra personer där vi arbetar med support av våra HR-produkter så som lön, resa, personal och avvikelsehanteringssystem. Du har daglig kontakt med kund via telefon, mail och direktuppkopplingar. Tycker du att det är kul att vara ute hos kunder och hålla i konsultationer och utbildningar så kommer det finnas möjligheter till detta. Du kommer arbeta i en trivsam och prestigelös organisation där eget ansvar och flexibilitet är en förutsättning.

Vi erbjuder inte bara trevliga kollegor i en utvecklande arbetsmiljö, utan för en initiativrik och nyfiken person finns alla möjligheter att vara med och påverka vår framtida avdelning och du ges möjlighet att vara med och utveckla rutiner och arbetssätt. Du förväntas också arbeta proaktivt för att underlätta och hjälpa våra kunder i sitt arbete i programmen, genom exempelvis kundträffar och dylikt. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service krävs det att vi som jobbar här ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Därför arbetar vi kontinuerligt med utbildning, kompetensutveckling och tar hjälp av varandra inom bolaget, såväl som av den breda kompetens som finns inom Hogia-gruppen.

Är du vår nya kollega?

Du har arbetat några år med hela löneprocessen och har kunskap i något löneprogram. Det är viktigt att du är trygg, ödmjuk,och lyhörd som person. Att du även är serviceminded, lättlärd och har ett tekniskt intresse ger dig goda förutsättningar att trivas med detta uppdrag. Du är noggrann, har en positiv inställning och är van att ta egna initiativ.

Våra kunder kontaktar oss både via telefon och e-post och det är därför viktigt att du har förmåga att anpassa din kommunikation efter kunden och uttrycker dig väl på svenska, både i tal och skrift. Du har lätt för att strukturera ditt arbete, är inte rädd för att hugga i och tycker om att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 650 medarbetare och ska bli 700 år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från olika lunchaktiviteter. För att kunna göra ett bra jobb behövs balans mellan jobb och fritid och friskvårdsaktiviteter som man trivs med. Hos oss finns möjlighet att träna bl.a. Yoga, inomhus- och utomhusträning, löprundor m.m. Vi har även en egen kör, "Hogia In Voice" och en konstförening. Följ oss gärna i sociala medier för att få en inblick i vår vardag.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-12-21
Sista ansökningsdag
2019-01-21Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan