Projektledare inom IT

Hogia Logistics Systems AB


Vi på Hogia Logistic Systems AB tycker att vi och våra kunder verkar inom världens mest spännande bransch.

Just nu söker vi en projektledare för en central roll i vår fortsatta expansion!


Hogia Logistic Systems AB samlar alla verksamheter inom Hogia som arbetar med IT-system för logistikbranschen, med syfte att ge våra kunder effektivast möjliga stöd när det gäller integrerade transportflöden. Bredden på vårt produkt- och tjänsteutbud inom landsvägstrafik, hamn och terminaler skapar kombinationsmöjligheter som vi ska fokusera på framöver, vilket är en del i vår satsning på att stärka vår position på våra befintliga marknader i Norden, UK och Kanada.

Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.


Om tjänsten

I ditt nya, spännande uppdrag som projektledare hos oss så ansvarar du för driftsättningen av våra produkter hos nya kunder inom logistiksektorn. Du ansvarar för flera parallella projekt i varierande storlek och leder arbetet i teamet genom hela projektet. Teamet är litet och har en mycket hög kompetensnivå. Ni kommer att ha ett nära samarbete med varandra, men du är den som aktivt driver arbetet vidare och tar dig an de problem som kan uppstå längs vägen. Det kommer att finnas goda möjligheter för dig att utveckla projektformen och använda dig av dina erfarenheter inom projektledning för att säkerställa processer och strukturer, i syfte att uppnå ett mer effektivt arbetssätt. Ditt arbete kommer regelbundet att ta dig ut till våra kunder runt om i Sverige (men även England) och det hoppas vi att du ser som en fördel.

Du blir del av ett mycket stabilt bolag som satsar stort inför framtiden. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap. För rätt person finns stora möjligheter att på sikt utvecklas inom Hogia-gruppen.


Är du vår nya kollega?

  • Du har en akademisk utbildning som systemvetare eller teknisk ingenjör, samt minst några års erfarenhet av projektledning, gärna inom IT eller transport/logistik men det är inget krav.
  • Du är en proaktiv, affärsdriven och kundinriktad person med tydliga ledaregenskaper och ett naturligt fokus på teamets gemensamma utveckling.
  • Din kommunikativa förmåga är mycket god både på svenska och engelska, och du driver på ett självklart sätt frågor både internt och externt.Vi arbetar med löpande urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan alternativt hör av dig redan idag!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2019-01-31
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan