Är du testare och vill arbeta agilt, med den senaste tekniken?

Hogia HR SystemsHogia söker nu dig, testare, som vill utvecklas inom manuella tester eller testautomation, och som vill vara med och påverka hur vi arbetar inom testområdet.


Hogia HR Systems AB är ett kundfokuserat produktbolag som ansvarar för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön för större företag. Vi erbjuder en snabb funktionstillväxt med leveranser av enkla produkter av hög kvalitet.

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknik i framkant. Förutom en roll som ger dig möjlighet att utveckla kvalitativa system med stor kundnytta kommer du att få arbeta i ett företag med en god gemenskap och hög kompetens.

Vi växer och just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling för framtiden, med utveckling av nästa generations molnprodukter. Vi behöver därför utöka vårt team med ytterligare en testare.


Om tjänsten

Du kommer att arbeta strukturerat med att skapa och utföra olika typer av tester utifrån den standard och de ramverk som finns framtagna inom Hogia. Som testare kommer du att granska krav, arbeta med riskidentifiering, design och utföra testfall samt analysera och rapportera resultat. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och du kommer även att arbeta med effektivisering av befintliga testfall och testmetoder, delta i informationsmöten och testnätverksmöten. Du kommer vara en del av ett mindre testteam men ändå tillhöra en större avdelning och ett större sammanhang. Utöver testare består teamen av systemutvecklare, produktägare och scrum masters.

Här utvecklar och drivs vi av det agila arbetssättet med teamets gemensamma ansvar för produkten. För oss är intresset stort för våra slutkunder och hela produktutbudet inom bolaget.

Hogia är sedan många år Microsoftpartner och våra utvecklings- och driftmiljöer är i allt väsentligt Microsoft-orienterade vilket t.ex. innebär att verktyg som Visual Studio, TFS, Test Manager, Azure, SQL Server mm. används frekvent.

Vi erbjuder dig självklart vidareutveckling i form av externa föreläsare inom test och andra events.


Vem är du?

Vi söker dig testare, som kan och vill utvecklas inom testarbetet i agila team och som trivs bäst när du kan vara med och påverka utformningen av arbetet.

Du behöver ha goda kunskaper inom automation och kvalitetssäkring/test. Har du dessutom kunskaper om continuous deployment och GUI-tester så är det meriterande.

För att trivas i rollen tror vi att du som person har lätt för att lära känna nya människor, då du kommer att arbeta i team med olika konstellationer. Du gillar att utmana dig själv i att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, och du är strukturerad, noggrann och kommunikativ.


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan alternativt ta en kontakt redan idag.


Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-01-21
Sista ansökningsdag
2019-02-14
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan