Vill du leda och utveckla ett av Hogiagruppens produktutvecklingsbolag?

Hogia HR Products

Är du en uppskattad ledare som vill arbeta i ett sammanhang där IT och HR möts? Har du ett brinnande intresse för att leda och utveckla verksamhet? Nu söker vi på Hogia dig som är en trygg och utvecklingsinriktad ledare som vill arbeta nära verksamheten tillsammans med ett gäng schyssta kollegor. Är du den vi söker?

Hogia HR Products AB, en del av Hogia-gruppen, ansvarar för utveckling av våra HR- och lönesystem anpassade för mindre företag (1-50 anställda). Vårt uppdrag är att leverera stabila och lättillgängliga system som hjälper våra företagskunder att arbeta effektivt. I Hogia HR Products förvaltar och utvecklar vi desktopbaserade system så väl som nyutveckling av molnbaserade system.  Hogia HR Products genomgick en större organisationsförändring under hösten och nu ligger fokus på att renodla verksamheten. Detta ger dig och dina medarbetare goda möjligheter till en nystart och sätta er egen prägel på hur ni ska arbeta tillsammans för att utveckla verksamheten vidare. Ni bygger nästa generations lösningar - användarvänliga och efterfrågade produkter med fokus på enkelhet, automatisering och mobilitet.

Som bolagschef får du möjlighet till en ansvarfull och kreativ roll där du med stöd av Hogias affärsmodell, värderingar och strategi för våra produkter vidare till framtidens marknad. Din uppgift blir att knyta ihop lösa trådar, se till helheten och driva de frågor som är viktiga för att kunna leverera marknaders bästa HR system. Du driver utvecklingen i samspel med övriga produktutvecklingsbolag och kommer att skapa ett stort nätverk internt, det finns många specialister och mycket kompetens att tillgå. Tillsammans med teamet skapar du förtroende och bygger relationer såväl internt som externt. Utöver att leda bolagets verksamhet så arbetar du, utifrån din profil, operativt exempelvis med ett produktansvar eller i ett nära samarbete med produktägare och driver visions- och målbildsarbetet samt utvecklar både de kortsiktiga och långsiktiga produktområdesstrategierna. Du fångar upp de behov som finns i verksamheten, initierar utvecklingsaktiviteter och arbetar löpande med förankring i verksamheten för att skapa förståelse för vad som krävs för att vi ska nå uppsatta mål. För att kunna bedriva arbetet på bästa sätt så omvärldsbevakar du och skaffar dig information om vad som händer på marknaden.  Hogia HR Products har idag 20 medarbetare inom utveckling, test, driftsättning och produktspecialist/ansvarig. Du kommer att ha det övergripande personalansvaret men har fyra direktrapporterande. Du rapporterar till chefen för sektor HR och kommer inledningsvis att arbeta nära honom för att du ska få de bästa förutsättningar att komma in i din nya roll.

Är du den vi söker?

Är det bra att ha tidigare erfarenhet av att arbeta med produktutveckling inom IT samt ha kunskap inom HR och lön? Ja det är det, men det viktigaste är framförallt hur du med din inställning, engagemang, driv och nyfikenhet kan ta dig an, utveckla och lyfta verksamheten till nästa nivå. Vi söker dig som drivs av att utveckla medarbetare så väl som verksamhet. En tydlig, trygg och strukturerad ledare som lyfter blicken och skapar entusiasm och engagemang för uppgiften. Du skapar stabilitet med tydliga mål för verksamheten och är resultatinriktad med god förmåga att fatta beslut. Du är orädd och duktig på att skapa både externa och interna kontakter. I ditt dagliga arbete är många olika intressenter involverade och den snabba förändringstakten ställer höga krav på dig som chef varför vi ser att du trivs i en föränderlig och dynamisk miljö. Det är viktigt att du är kommunikativ och lösningsinriktad för att omvandla feedback från kunder och interna samarbetspartners till utvecklingen av marknadens bästa HR system. Du är rak och tydlig i din kommunikation med en förmåga att samla information och presentera det på ett strukturerat sätt, för att ge alla en samlad bild av nuläge och vägen framåt.

Du blir del av ett stabilt bolag som satsar stort inför framtiden. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen i fokus. För rätt person finns stora möjligheter att på sikt utvecklas inom Hogia-gruppen. Utöver en härlig arbetsmiljö vid Hakefjordens strand erbjuder vi också goda möjligheter till träning, friskvård och 
balans mellan arbete och fritid. Detta tror vi är avgörande för vår framgång. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan! 

Vi tillämpar vanligen löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För denna tjänst genomför vi en bakgrundskontroll  innan tillsättning.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-01-28
Sista ansökningsdag
2019-03-03
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan