Vi söker dig som vill leda och utveckla Hogia Infrastructure Services AB

Hogia Infrastructure Services AB


Kommer du allra bäst till din rätt i en roll som kombinerar ledarskap, affärsutveckling och IT? Då tror vi att detta är tjänsten för dig!


Hogia Infrastructure Services AB, en del av Hogia-gruppen, lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Vi erbjuder Hogiagruppens kunder enkla och smidiga lösningar där vi tar hand om applikationer och förenklar det administrativa arbetet ytterligare med tjänsten Hogia Cloud. Alla tjänster samlas under ett och samma tak. En helhetslösning som ansvarar för IT-funktioner bl. a. backuper, installationer och uppgraderingar av våra kunders Hogia-applikationer. Allt sker givetvis med säkerheten i fokus. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning, allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet. Läs mer på hogia.se/iss

Som bolagschef på ISS ansvarar du för en verksamhet som har både interna och externa kunder. Det är en spännande och ansvarsfull roll där du med stöd av Hogias affärsmodell, värderingar och strategier driver utvecklingen av våra tjänster inom hosting och drift. Din uppgift blir att se till helheten, utveckla affären och driva de frågor som är viktiga för att kunna leverera en säker och problemfri tjänst. Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med 20 fantastiska medarbetare inom infrastruktur, support, teknikkonsulter och innesälj. Du kommer att ha det övergripande ansvaret vilket innebär budget- och personalansvar (fem direktrapporterande) samt ansvar för den dagliga driften. Du driver visions- och målbildsarbetet samt utvecklar både de kortsiktiga och långsiktiga affärsstrategierna. Du fångar upp de behov som finns i verksamheten, initierar utvecklingsaktiviteter och arbetar löpande med förankring inom bolaget såväl som övriga Hogiabolag för att skapa förståelse för vad som krävs för att vi ska nå uppsatta mål. Tillsammans med teamet skapar du förtroende och bygger relationer såväl internt som externt. Utöver att leda bolagets verksamhet så arbetar du, utifrån din profil, operativt exempelvis med försäljning för att utveckla affären. Ett arbete som bedrivs i ett nära samarbete med Hogias branschbolags säljare.

Är du den vi söker?

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och god förståelse för IT infrastruktur.  Du är affärsmässig, resultatinriktad och har erfarenhet av avtalsförhandlingar. För att trivas hos oss behöver du vara en ledare som har ett prestigelöst och coachande ledarskap, är lyhörd och har lätt för samarbete. Du kommer att ha många kontakter, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och diplomatiskt kan driva frågor. Låter detta som en beskrivning av dig? Välkommen in med din ansökan!

Vi tillämpar vanligen löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Inför tillsättning av tjänsten genomför vi en bakgrundskontroll.

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i ett stabilt och familjärt företag som satsar stort på framtiden. Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 39 år sedan. Vill du vara med på den spännande fortsättningen på vår resa?  

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-01-28
Sista ansökningsdag
2019-03-10
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan