Nyexaminerade systemutvecklare till Hogia

Hogia Infrastructure Products AB

Vill du kickstarta din karriär som systemutvecklare på ett produktbolag i framkant? Sök till Hogia Academy!

Vi växer och satsar stort på vår molnplattform framöver, därför förstärker vi nu med 10 systemutvecklare för alla våra spännande projekt.

Om tjänsten
Anställningen inleds med 6 veckors handledd introduktionsutbildning där du tillsammans med dina kollegor kommer att få bygga en molnbaserad övningsapplikation. Under tiden kommer du att gå igenom vår utvecklingsprocess (UX, Continuous deployment m.m.) och få inblick i hur våra bakomliggande system och tekniker fungerar. Tanken med utbildningen är att ge dig en så stabil och trygg grund att stå på att du kan känna dig redo att bidra i ett skarpt projekt. Efter 6 veckor kommer du att ingå något av våra team som arbetar med att utveckla lönesystem, ekonomisystem eller transportsystem. Produktportföljen är bred och oavsett var du hamnar vet vi att du kommer att bli väl mottagen av ett av våra team.

Du kommer att samarbeta med produktägare, Scrum Masters, testare, UX-designers och många fler.

Väl på plats förväntar vi oss att du frågar om du behöver hjälp, delar med dig av kunskap, parprogrammerar och kodgranskar, kommer med idéer och feedback.

Utöver stöd från din handledare kommer du att få en mentor i en av våra erfarna utvecklare.

Är du vår nya kollega? 
Vi söker dig som är i slutet av din utbildning inom IT, på högskola/universitet alternativt yrkeshögskola. Du har minst grundläggande kunskaper inom systemutveckling, men viktigast av allt är att har ett stort engagemang och en nyfikenhet att lära dig mer.

Kanske har du redan börjat arbeta efter examen men vill vara del av en satsning där vi garanterar att du kommer att utvecklas som utvecklare, få ett stort nätverk och möjlighet att arbeta med moderna tekniker.

Bra att veta
Tillsvidareanställning heltid med 6 månaders provanställning, placeringsort Stenungsund.

Rekryteringsprocessen
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linda Falk, Talent Acquisition Specialist på linda.falk@hogia.se 0721-450685 eller www.linkedin.com/in/falklinda

Intervjuer kommer att påbörjas i mitten av mars. Start är den 1 augusti 2019. 

Hogia-gruppen
Hogia-gruppen är familjeföretaget på västkusten som bygger molnbaserade system inom lön, ekonomi och transport. Vi har en stor utvecklingsorganisation och sitter precis vid havet i Stenungsund

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
1 Augusti 2019
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-01-30
Sista ansökningsdag
2019-03-31Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan