Lönespecialist till Hogia Professional Systems

Hogia Professional Systems AB

Är du löneadministratör eller lönespecialist och söker nya utmaningar? Då kan detta vara något för dig! Hogia Professional Systems söker nu en ny medarbetare till sitt team som kan inta en bred konsultativ roll och hjälpa våra befintliga och nya kunder.

Hogia Professional Systems AB vänder sig till Sveriges alla medelstora till större företag. Vår ambition är att kunna erbjuda ett brett sortiment av administrativa programvaror som förenklar ditt dagliga arbete. Vår supportavdelning är erfaren och hjälper våra kunder med programfrågor. Vår utvecklingsavdelning arbetar kontinuerligt med att göra våra program bättre, stor hänsyn tas till synpunkter och önskemål från våra kunder! Läs mer: www.hogia.se/systems

Om tjänsten

Tjänsten som konsult är en roll med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära vår support och fungera som deras förlängda arm och ta över ärenden som behöver en mer grundlig konsultation. Du kommer även att hålla i utbildningar ute hos kund eller via webben. Det kan vara både nya kunder men främst våra befintliga kunder. Du kommer att finnas till hands för våra säljare i början av säljfasen.  

För att du ska få en sådan god start som möjligt hos oss kommer du till en början att vara schemalagd i vår support, för att lära känna våra program och för att kunna stötta upp vid bortfall. 

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig med erfarenhet av löneadministration eller en relevant utbildning inom området. Kunskap i Hogias Lön- och HR-produkter är en stor fördel och vi ser gärna att du är van vid att ha kundkontakt och att du är bekväm med att ta kontakt med andra kollegor runt om i Hogia-gruppen. 

Som person är du driven och engagerad med en känsla för service. Vi ser gärna att du är flexibel och anpassningsbar då vi möter ett brett spektrum av kunder med varierande kunskaper och behov. Eftersom att du som konsult ska utbilda våra kunder är det viktigt att du är pedagogisk, kommunikativ och lösningsorienterad. 

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt, både när vi utvecklar produkter såväl som i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från olika lunchaktiviteter. För att kunna göra ett bra jobb behövs balans mellan jobb och fritid och friskvårdsaktiviteter som man trivs med. Hos oss finns möjlighet att träna bl.a. Yoga, inomhus- och utomhusträning, löprundor m.m. Vi har även en egen kör, "Hogia In Voice" och en konstförening.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-02-01
Sista ansökningsdag
2019-03-15
Kontakt
Malin Thedin, 0720-842187Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan