Testare till Hogia Public Transport Systems

Hogia Public Transport Systems AB

Hogia Public Transport Systems

Är du intresserad av teknik och vill att den ska fungera perfekt? På Hogia Public Transport Systems får du möjlighet att göra just detta då de söker testare till sin produktpark med planerings- och realtidssystem som styr kollektivtrafik. Tillsammans med andra testare ser ni till att systemet fungerar som det ska och att kollektivtrafiken flyter. Hos oss blir du en del av ett team med likasinnade och du kommer snart att märka att det här är en arbetsplats med ovanligt högt i tak och nära till skratt.

Om tjänsten

Din vardag som testare kommer du att arbeta med att lägga upp arbetet kring testningen genom planering och strukturering, dokumentation och utförande av tester innan produkten släpps till kund. Det är viktigt att förstå vad som ska testas. Att ha förmågan att sätta sig in i användarens situation och göra allt för att provocera systemet för att undvika problem med slutanvändaren. Arbetet sker agilt och i nära samarbete med utvecklingsavdelningen. Vi arbetar i SQL-server när vi testar.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som är lösningsorienterad, har ett starkt driv och brinner för test. Du är en erfaren testare eller har grundläggande färdigheter i test men vill bli riktigt duktig inom området. Testgruppen växer och vi behöver flera testare med olika bakgrund. Som person är du noggrann och självständig och gillar att jobba i team. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. 

Hur du söker tjänsten

Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener på kerstin.stener@sigma.se alternativt mobil 070-304 69 19 eller Tomas Ljung på tomas.ljung@sigma.se alternativt mobil 070-072 13 34. 

Du söker tjänsten via Sigmas hemsida, klicka på http://sigmarecruit.se/jobb för att komma till ansökan. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. 

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-02-04
Sista ansökningsdag
2019-03-04
Kontakt
Kerstin Stener, Rekryteringskonsult, 070-304 69 19