Serviceinriktad konsult inom HR/lön

Hogia Public Systems AB

Är du en serviceinriktad och pedagogisk löneadministratör eller lönespecialist? Lockas du av en bred konsultativ roll och vill hjälpa våra befintliga och nya kunder? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Hogia Public Systems AB erbjuder systemlösningar inom ekonomi-, löne- och personalhantering till företag inom bland annat vård och omsorg, utbildning samt energibolag. I verksamheten jobbar ett gott gäng inom olika funktioner med den gemensamma nämnaren att vi hjälper varandra för att nå våra mål. Vi söker nu en branschspecialist som vill forma sin roll och fortsätta växa och utvecklas med oss!

Om tjänsten

Som branschspecialist hos oss kommer du att ha en omväxlande roll, med fokus på våra kunder. Du kommer att utbilda både nya samt befintliga kunder i våra system, via web och ute hos kund. Detta innebär att du främst kommer att vara på plats på vårt vackert belägna huvudkontor i Stenungsund men att resor också förekommer i tjänsten. Utöver detta kommer du att jobba nära vår support och vara ett stöd när mer komplexa ärenden kommer in, samt stötta upp vid behov. I ditt uppdrag finns du också till hands för våra säljare med pre-sale i början av säljfasen. 

Vi är mitt uppe i arbetet att bygga vår verksamhet kring branschspecialister vilket gör att du kommer vara delaktig i att forma arbetssätt, upplägg och struktur kring tjänsten. Du kommer att ha två glada och hjälpsamma kollegor som du jobbar nära, samtidigt som du också ingår i ett nätverk med några av Hogias övriga branschspecialister – detta för att kunna dela kunskap och erfarenheter med varandra.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration. Har du dessutom arbetat med och har kunskap i Hogias Lön- och HR-produkter är det en stor fördel. Vi ser gärna att du har utbildning inom HR- eller löneadministration. Vidare är du van vid att ha kundkontakt och du får gärna ha en bakgrund som supportare eller konsult. Det är även ett plus om du har tidigare erfarenhet inom vår bransch, exempelvis inom offentlig verksamhet.

För att trivas i tjänsten behöver du vilja ta ett stort eget ansvar samt vara trygg i dig själv. Du tycker att det är roligt att arbeta med service och du trivs med att ha kontakt med våra kunder. Eftersom att du, som branschspecialist, både ska guida samt utbilda våra kunder är det viktigt att du är pedagogisk, kommunikativ och lösningsorienterad.

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt, både när vi utvecklar produkter såväl som i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från olika lunchaktiviteter. För att kunna göra ett bra jobb behövs balans mellan jobb och fritid och friskvårdsaktiviteter som man trivs med. Hos oss finns möjlighet att träna bl.a. Yoga, inomhus- och utomhusträning, löprundor m.m. Vi har även en egen kör, "Hogia In Voice" och en konstförening

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-02-20
Sista ansökningsdag
2019-04-28
Kontakt
Anna-Matilda Borgland, 0303-72 60 35Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan