Systemutvecklare C++ till Hogia i Göteborg

Hogia Redovisning & Revision AB

Hogia Redovisning & Revision AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, är en leverantör av programvaror och tjänster till byråer och shared service centers som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk.

Vill du utveckla kvalitetsprodukter för redovisnings- och revisionsbranschen? Nu förstärker vi vårt team med ytterligare en systemutvecklare. 

Om tjänsten

Hos oss arbetar du med utveckling av flera av branschens mest använda och kompetenta desktop-produkter inom redovisning, revision och skatt. Du kommer att bli en del av ett team av mycket erfarna utvecklare som ansvarar för komplexa system med mycket funktionalitet.

Tjänsten innebär även ett nära samarbete med produktägare och specialister. Det finns stora möjligheter att påverka befintliga applikationer och dess integrationer mot andra system, för att säkerställa att programmen uppfyller moderna krav för att kontinuerligt maximera kundens affärsnytta. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom IT, och erfarenhet av C++ och desktop-utveckling. Det är meriterande om du även har erfarenhet av C#.NET. 

Vi ser gärna att du som person är lyhörd, kommunikativ och engagerad i dina arbetsuppgifter, och kan kommunicera på svenska i både tal och skrift. 

Hogias göteborgskontor ligger i Gårda, ett stenkast från centrum, i ett område som håller på att utvecklas till Göteborgs modernaste kontorskvarter. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt svenskt familjeföretag. Du kommer att bli verksam i en mindre, specialiserad grupp med hög kompetens. Som arbetsgivare värdesätter vi kompetensutveckling och långsiktighet. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Göteborg
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-02-22
Sista ansökningsdag
2019-03-22
Kontakt
Linda Falk, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan