Receptionist

Hogia Service AB

Hogia är ett IT-företag i framkant! Vi vet att vår framgång grundar sig på en organisationsstruktur som bygger på småskalighet och entreprenörskap där våra medarbetares kompetenser, olika erfarenheter och perspektiv samt viljan att utvecklas och ta ansvar är avgörande för att skapa det innovativa klimat som krävs för en långsiktig framgång. Vill du bli en del av oss? - Nu söker vi en receptionist!

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt receptionsteam och inta en viktig roll där du blir ansiktet utåt och får den första kontakten med Hogias medarbetare och kunder. Rollen som receptionist innebär varierade arbetsuppgifter som besöksmottagning och ansvar för huvudväxeln. Det innebär även administrativa uppgifter som registrering av nyanställda och göra passerkort samt som värd/värdinna i vår cateringverksamhet vi erbjuder vid interna möten.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad ut i fingertopparna och som alltid sätter kunden i fokus. Vi ser att du är positiv, utåtriktad och initiativtagande och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Du har troligtvis arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska, då mycket av vår kontakt med interna och externa kunder sker via telefon och mail.

Idag är vi ett team på tre personer som vill bli fyra, vi samarbetar tätt och det är viktigt för oss att du är lösningsorienterad och vill jobba ihop som ett team.

 Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 675 medarbetare och ska bli 700 år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-03-05
Sista ansökningsdag
2019-03-17
Kontakt
Malin Thedin, 0303-66326Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan