Junior säljare

Hogia AB


Hogia är ett familjeägt entreprenörsdrivet företag med familjär stämning och stark gemenskap. Nu söker vi dig som vill inleda din karriär för att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Vår affärsidé bygger på att hjälpa företag att utvecklas. Vi ger våra kunder rätt kunskap och IT-stöd så att de kan utveckla sina verksamheter på ett effektivt sätt. Vi erbjuder ett brett utbud av branschlösningar inom affärsadministration och transport. Inom Hogiagruppen finns över 20 enskilda bolag som alla fokuserar på att sälja mot ett specifikt branschsegment vilket gör att vi har stor kunskap om de branscher vi verkar i och är väl insatta i kundens utmaningar. Vi har ett tydligt kundfokus i organisationen. Det gör att vi har en stark säljkultur med tydliga säljprocesser. Det tycker vi är viktigt. Hos oss får du en gedigen introduktion, allt för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll. Du kan skapa ett stort nätverk internt och det finns många kompetenta kollegor till stöd.

Är det dig vi söker?

Tanken om långsiktighet färgar allt vi gör. Vårt löfte till våra kunder och medarbetare är att finnas till hands under lång tid framöver. Vi vill växa.  Därför söker vi nu dig som är i början av din karriär. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, kanske inom sälj, ekonomi, lön eller transport/logistik och nu vill utvecklas inom B2B försäljning. Du trivs i en roll där du får ta ansvar och drivs av att nå resultat i en utåtriktad och kundfokuserad roll. Du är duktig på att skapa förtroende och utveckla relationer samt kommunicerar väl i tal och skrift. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-03-13
Sista ansökningsdag
2019-04-14
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan