Systemutvecklare

Hogia HR Systems

Vill du arbeta med och har kunskap i VB6, VB.Net? Vill du vara med och förvalta våra kärnprodukter med målet att ta Hogias HR produkter till nästa nivå? – Då kommer du att trivas hos oss!

Hogia HR Systems AB ingår i Hogiagruppen och ansvarar för att driva utvecklingen av Hogias HR produkter. Vår verksamhet består av mycket engagerade medarbetare som arbetar inom områden som utveckling, test och användbarhet. Vi är ett drivet gäng som jobbar enligt SCRUM. Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin med utveckling av nästa generations molnprodukter. Samtidigt underhåller och utvecklar vi våra befintliga HR produkter som används av ett stort antal kunder.

Om tjänsten

I denna roll kommer du att arbeta med förvaltning och utveckling av våra kärnprodukter. Det är stora komplexa system med många funktioner och det finns mycket att sätta sig in i. Du kommer att arbeta med allt från krav till design och implementering och behöver vara beredd på att i vissa fall även hjälpa till med test. Teamet arbetar tätt ihop och du kommer dagligen att få dela med dig av dina kunskaper och du förväntas vara med och bidra gällande arkitektur, design och lösningsförslag. Du kommer att ha ett stort eget ansvar och få möjlighet att testa egna idéer.

Vår utveckling sker i Microsoftmiljö, allt från operativsystem, databashanterare till själva utvecklingsmiljön. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt arbete mot våra större kunder, och vara en aktiv del av en teknisk resa där vi knyter ihop våra kärnprodukter med vår molnplattform i olika hybridlösningar.

Vårt erbjudande

Vi söker dig som vill vara en del av ett kompetent team som gärna delar kunskap med varandra, sitter i fina lokaler invid havet, och inte minst har roligt tillsammans. Vi kommer att se till att du får den kompetensutveckling du behöver och ett stort nätverk av utvecklare inom Hogia.

Är du vår nya kollega? 

Vi vill att du har kunskaper i VB6, VB.NET. Vi är i en spännande utvecklingsfas där vi strävar mot att gå mot molnprodukter. Därför ser vi att du trivs i rollen som förvaltare, men att du även på sikt inte är främmande för att testa nytt och utvecklas i din roll. Har du tidigare varit med på en liknande teknisk utvecklingsresa så ser vi det som meriterande.

Då du kommer att ha en unik och värdefull kompetens i gruppen är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar över dina arbetsuppgifter, men som samtidigt delar med dig av dina kunskaper och idéer till dina kollegor. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta enligt Scrum. För att få god förståelse av domänkunskapen krävs även goda kunskaper i svenska och engelska.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-03-19
Sista ansökningsdag
2019-04-25
Kontakt
Anna-Matilda Borgland, 0303-72 60 35Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan