Vill du bidra till ett smartare samhälle? Arbeta med IT och kundrelationer?

Hogia Public Transport Systems ABÄr du nyexaminerad eller har hunnit ta de första stegen på din karriär, men nu vill utvecklas vidare inom försäljning på ett stabilt IT-bolag med goda utsikter? Med våra IT-system för transportområdet kan vi vara med och bidra till ett effektivare och mer hållbart samhälle och nu söker vi dig som vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi på Hogia Public Transport Systems AB erbjuder dig en möjlighet att komma in i ett litet bolag (som är del av Hogia-gruppen) där du kommer att få arbeta nära våra specialister och vår bolagsledning.


Hogia Public Transport Systems AB (HPTS) är en del av Hogias transportsektor och tillsammans med de andra bolagen inom sektorn är vi en av Europas ledande leverantörer av IT-system för transportområdet, med kunder i hela världen. Vårt breda utbud av lösningar ger oss en unik position i vår förmåga att addera värde för våra kunder och för samhället.

Smarta lösningar skapar oändliga möjligheter.


Om tjänsten

Sju av tio kollektivtrafikresenärer i Norden får information om sin resa genom ett system från Hogia. Motsvarande siffra för Sverige är nio av tio. Din utmaning och vårt gemensamma mål är att bibehålla vår starka/ledande position i Sverige och ytterligare stärka vår position i Norden genom försäljning av våra IT-lösningar. Du får förmånen att representera ett marknadsledande företag och produkt, och du arbetar målmedvetet och strukturerat med att bygga långsiktiga relationer med företagsledningar hos potentiella kunder och utvalda partners runt om i Norden. Hogia är ett mycket kunskapsintensivt företag och du kan känna dig trygg med att få stöttning från experter och expert-team i införsäljningsprocessen.

Vi erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap. För rätt person finns stora möjligheter att på sikt utvecklas inom Hogia-gruppen.


Är du vår nya kollega?

Du är nyligen examinerad från en akademisk utbildning inom exempelvis logistik, IT eller industriell ekonomi, gärna med någon form av internationell inriktning. För att trivas i rollen så bör du ha ett intresse för relationsinriktad B2B-försäljning och det är meriterande om du har någon form av erfarenhet inom försäljning.

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och i skrift. Talar du andra nordiska språk så är det en fördel.

Som person är du målmedveten, orädd och socialt kompetent. Du trivs i en komplex miljö där det ständigt finns nya saker att lära och du vill vara med oss och bidra till ett smartare samhälle!


Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-04-18
Sista ansökningsdag
2019-05-22
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan