Har du kompetens inom HR-system och vill arbeta med digital kommunikation?


Vi söker nu dig som är driven, kommunikativ och engagerad, och vill ansvara för information om produkter inom HR på vårt digitala forum, Kundtorg.

Det finns stora möjligheter för rätt person att få vara med och utveckla verksamheten!


Hogia PA-system AB är en central verksamhet som stöttar Hogiagruppens bolag och kunder. Genom proaktiv support strävar vi efter att ge våra kunder information i förväg, som lär dem att nyttja systemen och dess funktioner på bästa sätt. På vårt digitala forum, Kundtorget, finns hjälp att få i form av bland annat instruktionsdokument och guider.


Om tjänsten

I din nya roll kommer du att vara den som ansvarar för att proaktivt underhålla informationen på vårt Kundtorg. Då vi är en central verksamhet kommer du att stötta ett flertal Hogiabolag med ditt arbete och ha många kontaktytor internt, exempelvis med våra produktutvecklingsbolag. Genom att skapa ny och säkerställa/uppdatera befintlig information på ett pedagogiskt sätt underlättar du kundernas vardag och arbete. För att kunna förse våra kunder med rätt information så håller du dig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom HR/lön.

Du avlastar även regelbundet dina kollegor som arbetar med att ge support till våra kunder, och du är behjälplig i introduktion/utbildning av nyanställda kollegor.

Ingen dag är därför den andra lik och du har stor möjlighet att själv lägga upp dina arbetsdagar, samtidigt som du behöver vara flexibel och anpassa ditt arbete utifrån omständigheter runt omkring. Har du lust att nyttja dina kunskaper inom HR/lön på ett nytt sätt och vill arbeta med digital kommunikation så är detta tjänsten för dig.

Vi erbjuder dig:

-        trevliga och kompetenta kollegor

-        mycket goda möjligheter att få ta ansvar och utvecklas i ett stabilt tillväxtbolag som arbetar långsiktigt

-        varierande arbetsuppgifter med utrymme att själv planera dina dagar

-        att representera ett starkt varumärke med ett kvalitativt helhetserbjudande

-        en småskalig miljö präglad av entreprenörskap

-        gott om sociala aktiviteter som du kan ta del av på jobbet, ex yoga, body pump, träningspromenader, löparklubb, kör samt konstförening.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har goda kunskaper inom HR och/eller lön samt gärna erfarenhet av att arbeta i Hogias HR-/lönesystem. För att lyckas i rollen behöver du ha en fallenhet för teknik samt en mycket utpräglad kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt.

Som person är du serviceinriktad, flexibel, initiativtagande och pedagogisk med en uttalad ambition att vara med och utveckla en verksamhet.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-04-03
Sista ansökningsdag
2019-04-25
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan