B2B-säljare av IT-system mot befintliga kunder

Hogia Public Systems AB

Vill du arbeta med försäljning av ekonomi- och lönesystem mot våra befintliga kunder?

Nu har du möjlighet att få bli del av Hogia Public Systems AB kompetenta och härliga försäljningsteam!


Hogia Public Systems AB tillhandahåller branschanpassade standardprogram vad gäller Lön- och Ekonomisystem mot i huvudsak branscherna Utbildning/skola, Vård & Omsorg samt annan offentlig verksamhet. Vår produktflora är under ständig utveckling, för att alltid vara aktuell enligt gällande lagkrav och likaså anpassad efter dagens mobila krav från våra användare.


Om tjänsten

I din nya roll kommer du att ansvara för bearbetningen av en dedikerad del av vår kundbas, allt från mindre företag med små lösningar till större kunder med större flöden och krav. Du gör en behovsanalys, för att sedan lägga fram förslag på lösningar som kan vara alltifrån från enstaka produkter till större helhetslösningar.

Du arbetar aktivt med att utöka våra kunders produktportfölj med fler produkter. Tillsammans med vår kundchef arbetar du aktivt med kundvård för att behålla våra kunder över lång tid, som en del av vårt Kundvårdsprogram.

Vi erbjuder en bred kompetensutveckling i samtliga av våra program och det finns goda möjligheter för dig att framöver få ta ansvar för en specifik produkt eller bransch, eller att växa vidare till en roll som exempelvis försäljningschef.

Du blir del av ett mycket stabilt bolag som satsar stort inför framtiden. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller försäljning/marknadsföring. Du har tidigare erfarenhet av försäljning med goda försäljningsresultat inom B2B. Med fördel har du även erfarenhet av någon av de branscher som vi arbetar mot.

Du är en självgående och relationsinriktad person som tycker om kundkontakter både via telefon och i det fysiska mötet. Du har ett tydligt eget driv, är strukturerad och har god uppföljning på ditt säljarbete. Som person är du öppen, positiv och lättsam och du trivs bäst när du får lära dig nya saker och utvecklas som person.


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Vill du vara med på den spännande fortsättningen på vår resa?

Vi hittar på mycket roligt tillsammans på jobbet. Sjunga i kör, vara ute och springa med Hogia Running Club eller träna yoga och crossfit på lunchen är sådant som du kan vara med på om du vill!

Urval och intervjuer för denna tjänst kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-04-12
Sista ansökningsdag
2019-05-19
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan